May 17, 2011

final exam..
semua orang takut kan final. macam final exam  tu nak menelan orang je .. padahal tak pun sebenarnya.yang penting kita usaha .kalau tak berjaya usaha lagi.. kalau tak berjaya juga?
usaha la .. usaha ... usaha lagi dan lagi.. tak berjaya juga? berdoa la padaNYA .. ^_^

 sabar tu penting. macam saya fail dua 3 kali test dinamik pun tetap bersabar jadi harini saya bukan setakat mahu bersabar. saya nak buktikan orang macam saya boleh dapat A dinamik.
how? study la dengan hati yang tenang.sekarang ni bluebell harap semua yang nak menghadapi final masing2 tenangkan diri ya?  jangan risau tengok macam thomas edison tu nak buat mentol beribu2 kali gagal tau.bluebell pun nak off kejap lagi ni .mahu study. :)tata semua dan assalamualaikum...


peace out! : bluebell nak study dinamik.. tapi boleh tak bluebell makan dulu? :)

May 8, 2011

DINNER DDA THE BEST ;)

DINNER DDA :)
SUDAH BERAKHIR ..

theme:masquered night
colour : free colour
venue: hotel vistana

slogan: a night of indulgence that u cant miss



NAK TENGOK PIC TAK ?
NAK? NAK?
HAHA PERASAN
my bubush :)

my cutey sayangs :)


me and my sayangs :)

balik2 je dari dinner terus posing

kami dengan puan afzan :)

abang tengah makan

echa dengan que

May 6, 2011

DINNER DDA :)

i'm waiting for tommorow night

^_(

dinner DDA (CIVIL ENGINEERING -IKIP UTM)

THEME: MASQUERADE
AVENUE: VISTANA HOTEL,KUANTAN
COLOUR : FREE COLOUR


so what i've got for tommorow ?

white long dress
5 inchies high heel (white + gold)
short golden+bronze jacket

make up?

gold + blue+ turqoise





result?

 i wont show u guys till that night

this evening we're too busy shopping together
 i love his new hairstyle


ahaks :P

bye bye :)

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...