Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

keep calm and ambik kesempatan .

hai. 



harini skop kerja dah bertambah. kalau dulu 5kg sekarang dah jadi 10 kg . begitulah ceritanya. moga aku kuat untuk terus bertahan dekat company ni.


okay just cut the crap.

i got no choices , nak taknak kena redah jugak. mana ada kerja yang senang. cuma aku kena belajar manage  stress la , kalau aku tak belajar manage stress aku mungkin boleh gila. oleh yang demikian aku sangat respect dengan mr neo selaku  senior project manager. sebab  apa? sebab dia punya otak aku tak tahu macam mana, handle 4,5 project satu masa without PA and even programmer. How brilliant is that ?kalau aku ada kuasa yakni kuasa sailormoon atau ultraman , aku akan mengfire bos kami mr lai jika dia tak bagi bonus kepada mr neo tahun ni . He deserved that much.


well part jadi ultraman tu yang tak tahan. mana datang imiginasi kanak kanak aku dalam masa masa macam ni? damn. -..-'

okay. sekarang ni aku nak kasi korang paham bahawa orang bawahan macam aku ni memainkan peranan penting dalam site ni. walaupun nampak …