Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2013

cerita perempuan gila tetapi "comel" serta manusia berlagak bos

perempuan dan mengumpat adalah satu perkara yang tak dapat dipisahkan. Kini aku amat memahami perasaan kak tijah (bukan nama sebenar) dan kak tipah (juga bukan nama sebenar) bila mereka sering mengumpat golongan atasan di pejabat mereka

nota : kak tijah dan kak tipah tidak wujud di pejabat aku bekerja tapi mereka sering dilihat di drama drama swasta mengenai situasi di pejabat . Kini aku dan aktiviti mengumpat tidak dapat dipisahkan lagi..

Tapi aku lebih kepada luahan perasaan sebenarnya , ada jelah aku tak puas hati kan. Yelah kena marah selalu gila kau tak stress? Alhamdulillah aku tak menangis macam dulu, gelabah sikit sikit tu ada. 

Begini ceritanya....
pukul 8:30 pagi  sally sampai dari site membawa segala information ke office , macam biasa dia akan bagi la "bahagian" aku dan pipah . Oleh sebab tugas aku memang tengah banyak minggu ni sebab format report dah di tukar so aku letak tepi dulu. Tiba tiba farid call ajak minum kedai mamak tepi jalan besar sekali tu nak pass shop …