Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2014

Entry bergambar dan bervideo : Sunday activity with love at the curve and ikea damansara ;D

hai guys !!!



harini aku telah berjaya lari dari kelaziman aku. Selalunya weekend aku akan lepak setia city mall sebab dekat dengan rumah sewa aku. Jimat masa, tak rempuh jem . Tapi minggu ni aku ke the curve damansara.  One of the main reason aku ke sana ialah untuk pergi makan meatball kat ikea tu ha. Ikea dengan the curve kan berdepan je . So kami parked dekat the curve kemudian terus masuk ikea. Ramainya manusia masa tu tuhan je la tahu... Kaki aku ni naik lenguh berpusing cari seat sementara  si dia line up untuk beli meatball. Bila makan dah kenyang , aku pun ingat nak lah berselfie sekejap tapi ada brother belakang ni tak puas hati... secara sindiran pergi tanya meja sebelah meja kami duduk ni ada orang ke tak. Eh nak je aku cakap.. ko tak nampak ke aku depan ko ni? and plus minuman aku belum habis lagi masa tu. Tapi memikirkan kita hidup ni bermasyarakat, maka aku mempersilakan dia duduk.Dia pun ambik seat aku dan sidia. Lepastu boleh senyap je. Oh my god! BERTERIMA KASIH PUN T…

Butik Pilihan Saya :)

aku di zon keliru skang

kenapa semua benda nampak cantik?
kenapa semua benda nampak unik?
dan semua benda yang unik dan cantik tu mesti MAHAL?


 Aku ada masalah begini, bila aku tengah "berduit" semua baju nampak buruk.
dan bila aku hampir pokai semua benda tengah sale.
semua benda nampak cantik.


Aku ni suka fashion. Cuma fashion aku tak sama dengan perempuan lain.
well tak adalah pelik sangat. Aku ni simple je orangnya.

kadang kadang tu aku tiru style orang tu pakai tudung,
aku ikut tutorial buat twist sana sini. Last last tak kena dengan muka aku yang _______ ni
so aku pun adjust la sampai dia jadi kena.
A little adjustment here and there ,  and the final look not like  the tutorial
not even close.



pelik?

ye kot.

aku messy . messy sangat . kadang kadang aku suka.
tapi kebanyakan masa aku tak suka.


Rasa cemburu pulak tengok orang lain pakai kemas je :(

okay okay aku ni bebel bebel pulak kat sini.


oh ya alang alang aku dah bebel kat korang ni aku nak share la my current favo…