Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

Sincerelybyushawls reopening day, dan shopping bersama officemate

Harini merupakan hari yang agak gembira bagi aku kerana, aku dengan kawan kawan sepejabat aku yang dua orang tu.. si pipah dan ecah telah berjaya mendapatkan gift dari sincerelybyushawl.  Dari pagi lagi masing masing dah muka excited . Tahap excited kitorang tu tak leh nak bayang .. Dari first naik kereta, otw ke sana sampai dekat traffic light depan butik tu aku dengan pipah dok menjerit jerit umpama dirasuk makhluk halus . Butik dia taklah jauh mana, kalau dari setia alam sampai sana alah tak sampai 10 minit. Kejap je ;D. Kalau
ikut highway shahpadu tu kalau tak silap terus je, dia sebelah bangunan je dengan kedai mamak pelita tu, dekat dekat dengan RHB. Alah kalau agak agak sesat , korang pasang je la GPS :)

Yang aku pergi ni dekat shah alam bukan bangi, ni alamat dia.

SINCERELYBYUSHAWLS

A-6-2, JALAN SERAI WANGI 16F,
ALAM AVENUE,
SEKSYEN 16,
40200 SHAH ALAM,
SELANGOR DARUL EHSAN







Ni la owner dia kalau tak silap(kalau silap maafkan saya) cute cute je orangnya. Nak ambik berkat kena…

entry bungkus satu bulan : Quality time with family and friends!

hi guysss... lama gila kan aku tak post apa apa kat sini kan?
jadual sangat pack dalam masa sebulan ni. Kejap kejap keluar dengan cousin, lepastu shopping tak ingat dunia bersama kawan office dan sidia. Dan baru baru ni sempat la jugak aku melepak di rumah maklong aku selama beberapa hari di tanjung malim.

Secara konklusinya - aku meluangkan masa masa berkualiti bersama mereka semua

Sedar tak sedar setahun dah aku bekerja, wishlist aku pun satu demi satu aku Berjaya tunaikan. Antaranya memiliki iphone. Yes iphone, actually aku beli 27 april haritu. Tapi rasa malas pulak nak buat review, but I'm considering to make one special entry for it. Like appreciation post . teheeee :D





The mines
I supposed to write this entry 3 weeks ago, I know this "cerita" kinda basi , but the excitement to tell you guys never goes away. So are you ready? (sambil gosok tapak tangan tanda tak sabar)



ready tak ready, ko dah scroll ko kenalah baca ;p

aku kena mengaku satu benda , seumur hidup aku tu lah…