Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2016

life update : fasa risau

hello guys

banyak benda berlaku sampai aku tak tahu nak cerita macam mana . macam aku cakap aku start sayang kawan kawan kat sini kan? tadi ada konflik sampai aku nangis. tapi aku prefer taknak cerita sebabnya. malu pulak bila kantoi depan romzi, kak liza dengan abang qayyum, aku baru ingat nak senyap senyap je.
tapi yang tahu sebab sebenarnya benarnya . zara dengan romzi je. baik aku lupakan jela.

oh ye, tadi ada exam. aku tak dapat A jadi kena repeat. sebab aku tengah training kerja, dan kerja aku perlu faham semua sistem jadi exam ni compalsury A. tak boleh  B dan ke bawah.

so esok aku ada retest. doakan aku ye korang? aku nak belanja gambar bebanyak tapi aku tengah tak ada mood nak menulis sangat.

cuma aku nak cerita harini kami kena buat kerja luar. best jugaklah. 

rasa teamwork tu macam mana. sayang kawan kawan aku. hmmm oh ye, esok mak kawan baik aku nak operate dekat IJN. semoga segalanya berjalan lancar ye bro. aku doakan keselamatan mak kau. kawan aku ni boleh kata kategori tabah ga…

friendship never end. :)

if only i could tell you everything that happening in my life, i would.

sumpah tak tahu nak cerita macam mana. aku dah start sayang kawan kawan dekat sini . sama macam aku sayang kawan kawan dekat twelve cupcakes dulu. semua kenangan aku simpan rapat rapat walaupun masing masing dah bawa haluan masing masing.

kawan kawan sekarang rapat dah macam family. tapi semua ni sementara je.  aku rasa nak buat videolah untuk semua orang. huhu tak sabar rasanya . inshaallah towards the end of the training nanti aku akan ada video kenangan aku dengan diorang semua.




haih rindulahhhhh . rindu dekat suresh, kak pella and tika yang dah kena transfer dekat setia alam. 
cepat sangat masa berlalu . dah tiga minggu dah? training akan habis dalam masa kurang sebulan lagi. aku tak tahu nak fikir apa. maybe lepas ni kena consider pelawaan kawan kawan untuk keluar sama sama kot. 


semalam aku lepak dengan hisyam, umar, wan, zaharah , jannah and mogan. kitorang makan nasi ayam je dekat sunway mentari tu . boleh taha…

kekalkan friendship, my birthmonth dan usaha memujuk?

assalamualaikum,

hai..


so this week adalah second week aku dalam training. training apa? hmm aku rasa kali ni aku nak rahsiakan la kerja aku apa. so every batch ada dalam17 orang training. our position is secured just our workplace would be different. bila dah masuk second week. dah start rapat aku pun dah rasa macam dalam satu family yang ramai adik beradik. ada abang , ada kakak. ada adik. bila dah sayang ni la susah ni. sebab tu la aku banyak senyap . tapi takpelah sekarang kan ada teknologi kan. kalau nanti dah split ke tempat masing masing boleh je nak contact betul tak?



haha aku dalam usaha memujuk mereka mereka yang rapat dengan aku suruh stay area kl pj je. tak yah la balik negeri masing masing. tak tahu la strategi aku ni berjaya ke tak. tengok je la nanti.



anyway since ni dah masuk birth month aku, aku rasa aku pun dah makin tua. korang yang baca ni pleaselah doakan aku cepat kurus okay?



sekian tu sajalah untuk harini! chow :P