Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2019

Miss kepada MRS. Aku dah khawin woi! XD

Hi korang. dah berbulan i tak update blog kesayangan ni. Bukan niat nak rahsiakan tapi i nak mengelak konflik sebenarnya. Tapi tuntas, dugaan dan konflik tu tetap ada.Waktu post ni ditulis i dah pun sebulan sah menjadi isteri orang. 7/12/2018 selepas maghrib  kami  diijabkbulkan dengan sekali lafaz . The best part is my father yang walikan. Betullah orang cakap bila dah sah jadi suami isteri ni automatik rasa tanggungjawab tu datang.

Majlis kami serdehana sahaja tapi puas hati makanan semua sedap.hahaha (BENDA NI WAJIB WEH) bagi aku tak kisah khawin dekat hotel ke kat rumah yang penting lauk sedap dan cukup.


ni aku belanja sikit gambar khawin kami

yes guys i gemuk. aku nak kurus tapi tula impian yang setiap tahun terkubur bersama angan angan yang lain HAHAHA

after the wedding kitorang pergi short get away dekat KL je. it was fun sebab duduk dekat  ran pacific residence Memang fine gila suites dia. sebab dia dekat dengan north tower swiss garden. boleh masak and price dia murah je. Tapi sayan…