Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2019

Breakfasting with razaly clan 2019 (latepost)

Hi guys 👋👋
Last week on 26 may my cousins and i out for iftar together . We went to the H @ hartamas.More like
Ice breaking session since my husband tak sempat nak berbualSangat dengan my cousins. Separuh je dari kami dapat jumpaSince yang lain ada masih kecik and ada yang busy kerja.
So this is basically everyone yang dapat join



trying to selfie with a crying kid? nope! hahaha




Yana ,her husband jabbar & their son Zahirul 🙈
Geng mak mak ( yana,ila and kak lynn )

And this is us

wani and her fiance sol.
gang budak nakal zaman kanak kanak . sorang dah khawin tinggal lagi dua. yang hassan dukung tu bukan anak di anak dia kecik lagi tengah menyusu 
Yusuf anak amir dgn kak lynn dah pandai jalan dah dia XD


family maklong cuma ila abg mir, fariz, jannah. family arwah pakngah makngah (alfatihah) semua kecuali lokman family aku  aku dengan fauzi je dapat join family makuda tak ada wakil since sorang tak sihat sorang kerja overseas family pakandak makandak pkah and wani + tunang wani

others …