January 4, 2014

entry ringan ringan je.

kalau tak kuat semangat , memang dah berhenti kerja itulah kata kata yang paling tepat dengan keadaan sekarang. Tapi bila aku renungkan semula memang banyak gak ah silap berpunca dari aaku sendiri. Aku tak minat tu dah salah satu punca menjadikan bidang ni nampak macam tak best.Bila aku rasa tak best semua task yang aku buat jadi tak berapa sempurna sebab hati ni tak ikhlas.Ramai yang tanya kenapa teruskan kalau dah tahu tak berminat. Ssoalan ni aku rasa aku tak perlu jawab pun korang dah tahu sebabnya. Sebab peluang yang sangat tipis. Aku ni macam manusia tipikal di luar sana gak. Takut nak berhenti, sebab kat luar susah nak cari kerja lainlah bla bla. Nak start bussines pun takut takut.. tapi sejak aku baca entry justkhai.com tadi perspektif aku tentang dunia ni dah berubah. Dan sekarang mula atur plan macam macam.Aku try nak perbaiki kelemahan aku dan kuatkan tekad aku untuk capai segala matlamat hidup. Aku memang jenis cepat kecewa bila plan lari je kecewa . Pastu mula lari lari masuk gua meratapi kelemahan diri lepastu stop. Ini adalah pengakuan berani tetapi benar dari aku. Aku paling benci dengan sikap aku yang itu, dan segala tok nenek syaitan yang berada dekat dengan aku. Aura positif amat diperlukan disini. Insyaallah lepas ni, aku akan baca blog blogger blogger otai yang cool macam khai ni. Thank you bro, you saved my life. Wujud juga blogger tak poyo di dunia ini kan? hahaha k aku poyo bye

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...