Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011
final exam.. semua orang takut kan final. macam final exam  tu nak menelan orang je .. padahal tak pun sebenarnya.yang penting kita usaha .kalau tak berjaya usaha lagi.. kalau tak berjaya juga?
usaha la .. usaha ... usaha lagi dan lagi.. tak berjaya juga? berdoa la padaNYA .. ^_^

sabar tu penting. macam saya fail dua 3 kali test dinamik pun tetap bersabar jadi harini saya bukan setakat mahu bersabar. saya nak buktikan orang macam saya boleh dapat A dinamik. how? study la dengan hati yang tenang.sekarang ni bluebell harap semua yang nak menghadapi final masing2 tenangkan diri ya?  jangan risau tengok macam thomas edison tu nak buat mentol beribu2 kali gagal tau.bluebell pun nak off kejap lagi ni .mahu study. :)tata semua dan assalamualaikum...

peace out! : bluebell nak study dinamik.. tapi boleh tak bluebell makan dulu? :)

DINNER DDA THE BEST ;)

DINNER DDA :) SUDAH BERAKHIR ..
theme:masquered night colour : free colour venue: hotel vistana
slogan: a night of indulgence that u cant miss


NAK TENGOK PIC TAK ? NAK? NAK? HAHA PERASAN my bubush :)
my cutey sayangs :)

me and my sayangs :)
balik2 je dari dinner terus posing
kami dengan puan afzan :)
abang tengah makan
echa dengan que

DINNER DDA :)

i'm waiting for tommorow night
^_(
dinner DDA (CIVIL ENGINEERING -IKIP UTM)
THEME: MASQUERADE AVENUE: VISTANA HOTEL,KUANTAN COLOUR : FREE COLOUR

so what i've got for tommorow ?
white long dress 5 inchies high heel (white + gold) short golden+bronze jacket
make up?
gold + blue+ turqoise




result?
 i wont show u guys till that night
this evening we're too busy shopping together  i love his new hairstyle

ahaks :P
bye bye :)