May 17, 2011

final exam..
semua orang takut kan final. macam final exam  tu nak menelan orang je .. padahal tak pun sebenarnya.yang penting kita usaha .kalau tak berjaya usaha lagi.. kalau tak berjaya juga?
usaha la .. usaha ... usaha lagi dan lagi.. tak berjaya juga? berdoa la padaNYA .. ^_^

 sabar tu penting. macam saya fail dua 3 kali test dinamik pun tetap bersabar jadi harini saya bukan setakat mahu bersabar. saya nak buktikan orang macam saya boleh dapat A dinamik.
how? study la dengan hati yang tenang.sekarang ni bluebell harap semua yang nak menghadapi final masing2 tenangkan diri ya?  jangan risau tengok macam thomas edison tu nak buat mentol beribu2 kali gagal tau.bluebell pun nak off kejap lagi ni .mahu study. :)tata semua dan assalamualaikum...


peace out! : bluebell nak study dinamik.. tapi boleh tak bluebell makan dulu? :)
Post a Comment