Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2014

Divergent review

I watched divergent today and I recommend all of you to watch it . Because it's so freaking good. It is my type of movie. To be completely honest, I don't really like watching love movie in theater but divergent is worth to watch. I even planned to watch it for a second time tomorrow. I love how the character change , slowly. Divergent is so different from any other west  movie. The slow process for a man and  a woman to fall in love with each other draw my attention to watch it until the end. I feel the love between tris/Beatrice and four/tobias. I even feel that I am tris (hallucinate level teach me masta)


so what is divergent all about?

in conclusion, divergent Is  about the world and society in  the future divided by 5 factions.
abnegation is the nature that help people, amity for the peaceful(the group that do the farm works, grew plants), ,candor for the honest (like a lawyer),dauntless for the brave(like a police, they protect the people), and erudite (the intelligence). …

random post that not so random

" sometimes i just want to get away from everything...."


        There's a missing beat inside of me ... the rhythm of my heart hits unevenly There's a missing piece inside of me



tiba tiba jadi homesick tiba tiba rindu zaman kanak kanak tiba tiba jadi insecure  tiba tiba rasa tak menentu dalam masa yang sama rasa perasaan gembira 
pelik ? ya.. tiba tiba je rasa macam dekat padang rumput berlari lari macam ni...




i miss the 90's  i love the internet , but i miss the good old times I should have capture every moment i had with my cousins but back then technologies were different. We don't simply take unneccesary pictures with kodak didn't we? i mean like who wants to waste a kodak for "cekodok pisang" that we had for a regular morning/evening? kodak price were not cheap anyways , Rm30 for 30 film.
I think i should consider myself to buy a few albums and a dslr.  i don't want to miss any specials moment i'd have with my family and loved one.
and you should'…

Cousin's solemnization day and my 23rd birthday celebration.

27/03/2014

beberapa hari lepas bersamaan 27/3/14 usia aku telah genap 23 tahun.  Namun aku tak sempat nak celebrate untuk diri sendiri waktu tu sebabnya aku kerja, dan malam tu aku kena rushing naik train ke tanjung malim. Maklumlah , esoknya cousin aku ila, bakal diijabkabulkan sudah tentulah aku taknak terlepas melihat upacara akad nikah dia ye dak?. Jadi dengan keterujaan yang membuak membuak daku pun menaiki train , tapi macam biasalah train akan singgah KL Sentral dulu, nak dijadikan cerita masa aku ambik train dari KL Sentral ke tanjung malim, aku tak dapat masuk coach wanita sebabnya aku tak larat nak kejar maklumlah letih, bila masuk tu aku cari tempat tersorok sikit dengan harapan tiada siapa akan menganggu ketenangan dan kedamaian aku.


Tuntas,
sangkaan aku meleset jauh sehingga ke planet marikh. Baru je aku melabuhkan punggung(ceh ayat novel sangat), tetiba datang satu couple lingkungan umur 13,14 tahun duduk betul betul sebelah aku. Okaylah kalau setakat duduk, aku ni tak ada…