Skip to main content

HANNAN MEDISPA HONEST REVIEW & GET WELL SOON MOM




hi everyone! today i'm gonna do a quick review on hannan medispa treatment.
100% genuine and this is not a sponsored post because i am not that famous, i don't really have a reader which makes my entry is just an honest review.

where is it located? 
dekat twosquare pj state but in the map they stated that it is at damansara. but it is actually located  at two square.

so this is bella on her 3rd treatemnt. my cousin got a severe acne problem
and pigmentation. and she is PANTANG JUMPA 
kinda person. she cannot eat seafood and belacan. hopefully she gonna stop eating that
for a while. since this treatment cost her a lot of money already.

so this is how the front desk of hannanmedispa looks like.


and this is the logo . looks good!



okay this is inside the treatment room. i really like
every inch of this place. the decoration is very clean and air feel fresh as well.
the staff were also very friendly and well trained.

bella took the 6 session of treatment which comes with a package. based on doctor suggestion 
she buy the rm1500 worth of package which will surely makes u cringe. i mean ya for me rm1500 is a lot of money to spend . but comes to think of it if the treatment really works, i don't bother to spend that much either. 

 my auntie and other cousin also did their treatment here . all of them shows a good progress . nak kulit cantik kena berbelanja gais.


how to make a treatment here?
simply make an appointment here . you cannot just come and expect people to serve you right away.
they are alway  occupied guys. so know the terms,rules and regulation. 

or just contact them okay.

because i am always being helpful and genuine on my blog post *perasan)
so i'd just let you know how much you need to pay if you don't wanna take any package.

(please note that this package is not fix. )



any enquiries please do not hesistate to call them .
so today sis belanja video bella meanwhile muka dia kena laser.




this is her after treatment. may your skin get glow and your acne gone



 actually sister penat ni. semalam baru balik from my mom house. tak tidur sana balik hari just. 
just to visit my mom. alhamdulillah dia tak kena tahan ward dah but still under supervision . cause she barely remember  a lot of things. including me. she mistaken me and my sister . my lil brother to another brother. thanks to bella cause she took EL to teman me to visit my mom. i am looking forward for the second week of raya to meet you mom.

stay positive, and  last but not least.

happy eid in advance everyone! XD


Post a Comment

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…