Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2016

monolog

dah 5 hari berlalu.
5 hari berpisah dengan kawan kawan. dan harini hari ketiga aku posting. tapi harini shafiq dah "cuti"kan aku sebab harini dia tak ada. so dia tak dapat ajar aku. semalam syafiq tak ada gak farah ajar aku. not bad gak dia ajar sebenarnya. sekarang aku cuma pening soal staff je. staff ada yang okay ada yang tak okay yang tu normal .




aku sekarang try nak bersabar, kurangkan baran walau pun kawan kawan aku fikir aku ni penyabar hakikatnya aku bukan penyabar. aku sangat sangat baran lagi lagi kalau melibatkan kerja, dan orang buat perangai. 



yelah maybe sebab aku tak sihat kot. tu yang sikit sikit berangin je. pasal kesihatan pulak
aku semalam dah jumpa doktor. aku tak tahu tahap keseriusan penyakit yang aku alami ni sebab aku pun malas nak cerita banyak. cukuplah aku cakap kalau aku lewat sikit jumpa doktor probably masalah aku makin teruk. terima kasih kat makcik aku sebab belikan ubat alternatif lain. selain daripada ubat doktor, aku pun ada try petua petua kaw…

belum habis training dah start rindu?

hai korang

lama dah aku tak menulis.
tak lama lagi semua dah nak berakhir. i mean my training. i will miss everyone.

sedih gila.. cepat sangat masa berlalu. aku rasa click click click

boom! done. eh eh dah nak habis dah? jumaat ni last day kitorang. aku tak tahu macam mana aku nak move on lepas ni. mesti aku nangis rindu sorang sorang mangkuk ayun yang selalu menganggu ketenteraman hidup aku beberapa minggu kebelakangan ni.



followers harus tahu aku ni easily attached friends tau bila orang tu sekepala dengan aku.

orang kata aku manja . manja gila. well i tend to show that sweet side of me because you guys are being sweet to me too.


another side of me, lain. sangat lain. hahaha aku tahu korang mesti stalk blog ni jugak.
ye, aku tahu korang ni stalker. 


takpelah nak stalk stalk la. bukan ada apa pun. kah kah kah.


serious , aku rasa banyak benda aku dah miss nak cerita kat  blog ni. semua sebab busy. 
idea banyak , masa tak ada. 




nanti aku buat compile entrylah senang. senang untuk korang. untuk ken…