Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

kenangan bersama helikopter tersayang.

morning everyone :) dahlama rasenya tak update pagi2 kn? sekarang una rasa fresh sangat sebabnya. harini dah 20 tahun 2 hari dah umur una rasa macam tua jer diriku ini =-=' i miss my home a lot really miss them adik una yang sorang tu umur dah 17 tahun 2 hari maksudnya birthday kami sama nama dia aqilah tapi dulu kecik2 mama panggil dia joyah actually dah besar ni pun memang patut panggil dia macam tu satu rumah tu dengar suara dia je dah tak ada orang lain yang bising macam dia ratu karoeke bilik air pun dia arghh dia memang bising





tapi at least rumah tu tak sunyi la rambut dia pendek tak pernah panjang so dia ganas sikit macam jantan itulah sebabnya una rasa una ni lah satu-satunya anak perempuan
perangai kami ni jauh beza jauh gila macam langit dengan bumi dia ni kalau dia mengenakan parents kitorang sampai mati kata dibuatnya macam tak ada kerja lain kenapalah dia suka sangat carik pasal dengan parents kitorang yang garang macam singa tu.. una pun tak tahu. pelik betul. kepada qilla ,kau baca post ni k…

follow for follow

pagi tadi demam uhuk uhuk tekak perit lepas mandi air panas gile suam dah tak demam dah thankyou ALLAH =) and and and ouh ya.. ramai tegur badn una dah susut yay yay yay!!!!
ermm :) masa untuk komen balik korang2 ni ouhya my blog is follow for follow u follow i,i follow u jgn risau i tak kedekut follow tapi please lepas follow tinggalkan at least 1 comment kat post kadang2 una tak check shoutbox
okeyh ? da~

nak tahu ape yang membuatkan anda dapat pang dari ibu anda?

selamat pagi adekah anda rindu saya? rindu tak? rindu tak? rindu tak?
okeyh cukup tahu anda memang rindu saya miahahaha..


ehhhhhhhhh kenapa una update? tak pergi kelas ke? kemana beliau menghilang selama beberapa harini? kenapa? kenapa?kenapa?
okeyh sabar2.. nak jawablah ni tanya satu2 ok.. sudah xperlu panik saya tahu anda amat rindu saya ! *sila muntah*

semenjak 2menjak ni busy sebabnya assignment yang bersusun yang macam tak beri peluang untuk una berehat lansung *okeyh tipu*
let's story about yesterday
semalam masuk kelas mekanik bendalir kami belajar tentang topik mekanik dynamics
mr james ni suka sangat buat lawak
mr james siap buat dialog sendiri dia kata jika emak kamu cakap begini

emak:heyh mari menolong saya menyediakan makanan!  dan kamu pula jawab
kami:saya mengikut hukum  newton,if something stay at rest,it will be stay at rest..

pecah perut ketawa
agak2 ape jadi kalau kita praktikkan di rumah?
dapat PANG! dari mak kita :)
okeyh bye2 everyone have a nice day.

p/s:read it at your own risk.. dont…

kenapa harini ape aku tulis semua pathethic huh?

hello korang tadi una jogging hiyaaaaahhh hiyahhhhhh penat jugak tapi seronok rasa fresh bersenam memang menyihatkan badan
hehehe
una harap una dapat kurus serius harap gila tau...

una ajak encik sayang panjat bukit tapi dia ...
katanya takut tak turun tunggu nanti dia taknak pancit so esok kami lari je macam biasa..

p/s: una punya entry harini pathethic gila kan? nampak macam kurang kasih sayang.....     hehe .

sorang2 kat sini macam seekers... erk ?

membiasakan diri okay serius cakap una tengah belajar membiasakan diri duduk sorang2 kat hostel ni so far alhamdulillah tak ada apa syukur sangat tak ada yang menganggu being here,alone without anyone memang agak pathethic tak tahu nak borak dengan sape =-=' satu asrama sunyi una prefer sunyi daripada terdengar bunyi memang pengsan lah una kat situ masih ade guard di bawah ni ade 2 kemungkinan je guard tu akan jaga kawasan sini atau guard tu akan menggatal naik atas ni scary bukan? tapi tak pe una percaya guard tu ok my pengarang jantung dah cakap suruh hati2 dia suruh una balik tapi una taknak. una takut accident bas nnti ish =-=' cuaklah gile ..
ok2  anda rasa scary x?
hurm whatever una tengah berani berani takut jerp ni semoga Allah lindungi una di sini :)

HAPPY BIRTHDAY KAWAN

happy birthday echa! hehe harini birthday kawan una echa 3/3/2011 yay! selamat hari tua and and and 27/3/2011 giliran una pula menyambut hari tua ouh lame!!! kena lah shaye.. dah terbayang campuran busuk ape diorang nak bagi kat aku kali ni? T-T echa apelah nasibmu ya ? hehe btw happy birthday ok?


HAPPY BIRTHDAY KEPADA BUDAK2 BULAN MAC UPCOMING OR BELATED!

semua pun nak........ =-='

nothing special happen today cuma ada perjumpaan budak2 civil (DDA) so atas undian ramai sem ni buat dinner *hope sangat kita lupakan hari keluarga yang merepek tu* i'm goin 20 okay?forget it! pdffffft! and and and ... ade sorang kawan lama roomate masa sekoalh teknik dulu ajak jumpa ouh no! kenapa korang nak wat gathering time haku ni tak free? why? dah tahu aku bukan di KL sekarang =-=' yer... memang nak gathering kena pergi sana kebanyakan kawan2 study dekat2 rumah diorang ja shayer ni yang gatai study jauh2 jauh la sangat .. ok
motif? xde ..
hyper tension je newt week 3 test sekaligus
semua subjek mechanic
mekanik bendalir ,mekanik bahan dan stuktur,mekanik dinamik.
bunyinye macam student mechanical engineering kan? tapi bukan saya hanyalah budak civil engineering yang sangat noob!
ok sekian ! bye bye! x ada masa nak main benda macam budak2 ni lagi. obviously. rasa dah macam mak nenek plak kan? *sejak bila una jadi matured ni?"