March 2, 2011

semua pun nak........ =-='

nothing special happen today
cuma ada perjumpaan budak2 civil (DDA)
so atas undian ramai sem ni buat dinner
*hope sangat kita lupakan hari keluarga yang merepek tu*
i'm goin 20 okay?
forget it!
pdffffft!
and and and ...
ade sorang kawan lama
roomate masa sekoalh teknik dulu ajak jumpa
ouh no!
kenapa korang nak wat gathering time haku ni tak free?
why?
dah tahu aku bukan di KL sekarang =-='
yer... memang nak gathering kena pergi sana
kebanyakan kawan2 study dekat2 rumah diorang ja
shayer ni yang gatai study jauh2
jauh la sangat ..
ok

motif?
xde ..

hyper tension je
newt week 3 test sekaligus

semua subjek mechanic

mekanik bendalir ,mekanik bahan dan stuktur,mekanik dinamik.

bunyinye macam student mechanical engineering kan?
tapi bukan
saya hanyalah budak civil engineering yang sangat noob!

ok sekian !
bye bye!
x ada masa nak main benda macam budak2 ni lagi.
obviously.
rasa dah macam mak nenek plak kan?
*sejak bila una jadi matured ni?"
Post a Comment