Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2010

hanis zalikha n aily rozanna?

tahun baru semua orang nak cerita pasal memory 2010 tapi una nak cerita pasal wishlist ok una tak pandai buat video cute-cute macam cik aily rozanna


una cuma mampu senaraikan je.. berikut adalah wishlist saya
1) dapat new phone sebab phone ni dah macam haremmm..una suka snap pic tapi kamera dia agak mintak pelempang kualitinya..
2) slimkan badan ala2 hanis zalikha sebab lepas masuk college ni ramai tegur.. badan naik
3)tambah follower kat blog warna warni ni. sebab follower una merangkak mcm semut ;))
4)nak buat video tutorial make up macam cik bubz beauty sesaje tak tahu nape.. sebab minat sesangat..
5)tunggu rambut ni panjang lagi.. nak pintal2 rambut ni macam orang gila


ok itu saje wishlist saya
haha ;))



aku..erry putra dan nasi kerabu.. jeng3..

ok jangan pelik saja nak puji ni encik erry..

sila kembang sekejap....XD mase tengah2 cuti sem ni una active dengan twitter so.. sesaja follow artis2 ni hehe
so hampir tiap hari bertweet2 selalu lah bertegur dengan erry putra baik la dia peramah.. seyes ni x tipu sekarang dia mungkin busy sikit dengan recording dia duet 3 orang best kan best kan? nak dengar lagu terbaru dia..

boleh  klik sini kenapa una puji2 dia sangat? una ade ape2 ke ngan dia? oh tidak sama sekali jangan wat gossip .. ini adalah pujian dari peminat kepada artis and and and.. sekarang una nak promote twitter una username:mimishbubush sape ade twitter follow una yer sygs? una pakse ni... una pakse...(sambil jegilkan mata)

ouh ye ape kaitan nasi kerabu? haritu dia bagitahu dia tiba2 teringin nak nasi kerabu itu je kaitannya jangan marah rakan blogger ku sila simpan pisau,paku,hammer or segala macam senjata sila jangan bunuh saya..

p/s:beragak la sikit minah ni.. paksa2 org .. xrawx ar..



happynya...... ouh gile?

lalalalalala. lalala. lalala.. eh3. terkinja2 kan? happy sesangat nyah.. awwwwwwwwwwwww... marina waterpark the best orient hotel pun best suite dia memang first class depan orient hotel ni ade kondo and sebelah dia ni malam tadi ada ekspo una pun jalan2 jalan2 malam tadi.. saje usya2.. oh ade fun fair
lepas pergi fun fair
mama cakap kakak nah jam.. eh bila pulak mama beli jam ni? kat situ mana ada orang jual jam eheeeeee.. jam guess
 bestnya. best sangat mama beli jam mase mama gi kursus kat kl so nak bangga nieyh ahaks beselah..jarang dapat jam ;P

holiday

now tengah holiday OMG bosan kalau xade dia tadi baru lepas swimm aduyai... ngantuk lak sejuk2 ni.. tidur dulu

fakta menarik! (terlalu pelik..?)

Abraham Lincoln masuk kongres tahun 1846.
John F. Kennedy masuk kongres tahun 1946.

Abraham Lincoln terpilih jadi presiden tahun 1860.
John F. Kennedy terpilih jadi presiden tahun 1960.

Keduanya sangat peduli hak-hak sivil.
Kedua istri mereka kehilangan anak saat di white house.

Kedua presiden ditembak hari Jumaat.
Kedua presiden ditembak di kepala.

pembantu Lincoln bernama Kennedy .
pembantu Kennedy bernama Lincoln .

Keduanya dibunuh oleh orang dari daerah selatan.
Keduanya digantikan oleh orang selatan yg bernama Johnson.

Andrew Johnson, yg menggantikan Lincoln , lahir tahun 1808.
Lyndon Johnson, yg menggantikan Kennedy, lahir tahun 1908.

John Wilkes Booth, yg membunuh Lincoln , lahir thn 1839.
Lee Harvey Oswald, yg membunuh Kennedy, lahir thn 1939.

Kedua pembunuh terkenal dengan tiga namanya.
Nama keduanya terdiri dari 15 huruf.

Lincoln ditembak di teater bernama ‘Ford.’
Kennedy tertembak di mobil ‘ Lincoln ‘ dibuat oleh ‘Ford.’

Lincoln tertembak di teater dan pembunuhnya bersembunyi di gudang.
Kennedy…

meyh join sini,.rm 0.20 sen per click..

klik sini lumayan!
kenapa dengan una? kenapa beria2 suruh korang klik hello my friend tak join rugi join for free je.. kalau ade orang klik.. kita dapat rm 0.20 kalau orang terima invitation ni.. rm1 per person so sekarang ni una invite korang la ta pe la kalau ta sudi nak klik tapi sendiri rugi la dah ajak ta mau pulak... boleh invite kawan2 kat twitter kat facebook ikut suke korang la janji invite so ape lagi jom3


itu tidak baik kawan!!! (issue s.network)

jangan mencarut.. please bebeyh... nak sebut2 benda sendiri la.. ape lah kalau ade orang caci anda sebegitu.. please jangan repeat dekat social network.. contoh nya kat status facebook..
kiah(bukan nama sebenar):weyh ade orang kata muka aku macam **** jom serang dia!!
pergh gila ke? sila isi sendiri ye.. perkataan sensor tu.. dia boleyh tulis full kat status tu.. malulah sikit.. kalau iye pun sila la sensor kau ingat kau sorang je ade facebook? ramai tau.. manalah tahu kan bakal mak mentua kau tiba2 baca status tu tak ke mencarut berirama juga dia nanti tak pasal2 anak dia diceramahkan akibat memilih gf macam kau.. una pun xde la baik adelah jugak terlepas cacian sedas 2 kat blog ni tapi belum lagi la menyebut tut sana.. tut sini bagi una orang mencarut ni tak de life.. otak kurang bijak.. and tak de vocab lain dalam kepala dia untuk disebut.. and2 kalaupun terima sms lucah ke.. video lucah ke.. apepun mesej lucah di fb ke.. mana2 jela kan.. sila sila dan sila.. jangan upload pic masuk fb letak plak kat wall photo

gembira di tahap over!

una tengah gembira sekarang happy sesangat eheee... duit bakal masuk  so come on..  I PHONE ,AMOLED OR BLACKBERRY? and.. yang lebih membahagiakan.. una akan dapat.. kamera baru... yay! gembira rasa hati.. syukur sangat2... dalam fikiran dah nak macam.. wait and see aa..... una pantang betul ade orang cabar2 una ni tau.. suka sangat nak rendahkan una yang tak berapa tinggi tak pelah una tak dapat benda tu secepat yang u dapat una usaha sendiri then u see u makan kata2 sendiri ahaks! sila telan kata2 anda ya. bangga sangat dengan sugar daddynya eeeuwwwww
parents una mampu lagi bagi
xpayah nk bersugar2 daddy
so ''u'' yang ade tu
sila insaf (selera kau dengan orang tua?) sure u can show off now dengan kereta yang u dapat semua yang i xde u ade tapi sesuatu yang telah hilang u takkan dapat balik am still virgin biatch~ shame on you! boooooo! una akan dapat jugak benda yang una impikan walaupun bukan sepantas kilat tapi sekurang2nya una masih ade diri yang berharga ''berharga''
now cuba pk
blackberr…

the lawak2 story.. ahaks

Malam tu lepas makan malam, Ajoi lepak-lepak di depan TV sambil berbual dengan isterinya.
Ajoi: “Kalau abang meninggal, ayang menikah lagi tak?”
Isteri: “Tentu saja tidak! Ayang akan duduk dengan adik perempuan Ayang. Abang pulak camner kalau saya meninggal, abang nikah lagi tak?”
Ajoi: “Tentu sekali tidak , sama juga macam ayang… abang juga akan tinggal bersama dengan adik perempuan Ayang…




Ulang tahun Perkahwinan ke 25 Sewaktu merayakan ulangtahun perkahwinan yang ke 25 tahun, seorang isteri mengingatkan suaminya: "Apakah kamu masih ingat sewaktu kamu melamarku, aku begitu terkesima sehingga aku tidak bisa berbicara selama 1 jam?" Suaminya menjawab: "Ya, sayang, itu adalah 1 jam paling bahagia dalam hidupku..."










Rasa Nak Muntah Di dalam sebuah bas duduk seorang pemuda dan seorang nenek. Si nenek memicit-micit kepalanya. "Kenapa nie nek. Pening ya," tanya pemuda tersebut. "Ya nak, rasanya kepala pening, perut mual, rasa macam nak muntah," jawab nenek. "Oh…