December 5, 2010

itu tidak baik kawan!!! (issue s.network)

jangan mencarut..
please bebeyh...
nak sebut2 benda sendiri la..
ape lah
kalau ade orang caci anda sebegitu..
please jangan repeat dekat social network..
contoh nya kat status facebook..

kiah(bukan nama sebenar):weyh ade orang kata muka aku macam **** jom serang dia!!

pergh gila ke?
sila isi sendiri ye..
perkataan sensor tu..
dia boleyh tulis full kat status tu..
malulah sikit..
kalau iye pun sila la sensor
kau ingat kau sorang je ade facebook?
ramai tau..
manalah tahu kan
bakal mak mentua kau tiba2 baca status tu
tak ke
mencarut berirama juga dia nanti
tak pasal2 anak dia diceramahkan
akibat memilih gf macam kau..
una pun xde la baik
adelah jugak terlepas cacian sedas 2 kat blog ni
tapi belum lagi la
menyebut tut sana.. tut sini
bagi una orang mencarut ni
tak de life..
otak kurang bijak..
and tak de vocab lain dalam kepala dia untuk disebut..
and2 kalaupun terima sms lucah ke.. video lucah ke..
apepun mesej lucah di fb ke..
mana2 jela kan..
sila sila dan sila..
jangan upload pic masuk fb letak plak kat wall photo

contohnya macam ni

temah(bukan nama sebenar):gila bengang aku.. ade ke patut ade orang hantar gambar ni kat aku...


sila jangan jadi bengap kawan..
malu una tengok..
gila scary kalau nak ke wall dia ni..
so una block awak yea?
tak kesahlah.. niat kau tu nak bagi tahu orang dia tu jahat..
tapi an ta payah  upload gambar bagai..
tak rase ke macam attention seekers?



p/s: una tak rasa itu perkara yang baik untuk dijadikan penarik perhatian
Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...