December 31, 2010

hanis zalikha n aily rozanna?

tahun baru
semua orang nak cerita pasal memory 2010
tapi una nak cerita pasal wishlist
ok una tak pandai buat video cute-cute
macam cik aily rozanna



una cuma mampu senaraikan je..
berikut adalah wishlist saya

1) dapat new phone
sebab phone ni dah macam haremmm..una suka snap pic
tapi kamera dia agak mintak pelempang kualitinya..

2) slimkan badan ala2 hanis zalikha
sebab lepas masuk college ni ramai tegur.. badan naik

3)tambah follower kat blog warna warni ni.
sebab follower una merangkak mcm semut ;))

4)nak buat video tutorial make up macam cik bubz beauty
sesaje tak tahu nape.. sebab minat sesangat..

5)tunggu rambut ni panjang lagi..
nak pintal2 rambut ni macam orang gila



ok itu saje wishlist saya

haha ;))



Post a Comment