Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2016

the cry baby and so called her life update . ( una at work)

dear diary

these couple days i feels like crying. a lot. many things happened.rasa penat jadi cry baby ni. dulu aku tak macam ni... kadang kadang aku terfikir adakah ini side effect kerja dekat kedai kek dulu? sampai hati aku jadi tisu macam ni?

bestfriend aku pun sampai letih agaknya dengar cerita aku. sorry shafiq.. aku tak sengaja hold kau lama lama semalam. and sorry kalau termalukan kau kat ss2 sebab menangis macam pompuan gila dekat dalam walk in chiller. and kudos to ammyrul, aini and hisyam sebab berjaya buat aku rasa happy balik. 

you guys memang ada special place dekat hati aku dah walaupun  kita baru je kenal.
aku kadang kadang rasa cam nak pergi jauhhhh je.
jauuhhh jauhhhhh... supaya aku dapat lupa semua benda merepek ni.
tapi macam pepatah kata la.. gambar boleh padam.. kenangan???

semoga ALLAH keraskan hati aku balik. 

lama lama boleh kering tangki air mata aku ni.. kang tak ada supply plak nak nangis waktu akad nikah .(akad nikah yang aku sendiri tak tahu tarikh,calon dan sebagai…