October 11, 2012

terima kasih nuffnang dan welcome to SAYS!

assalamualaikum.
 
baru-baru ni aku bukak nuffnang, aku terkesima . sungguh aku terkesima  melihat traffik sendiri. walaupun diriku ini jarang update masih ada yang sudi memandang blog putih ni . nak kata traffik aku banyak tu tak adalah tapi bagi blogger yang tak dikenali langsung ni aku happy la jugak sedikit sebanyak naiklah jugak earning aku tiap-tiap hari  :)
 
 
see? nuffnang baik kan ? baru baru ni post aku boleh dikira dengan jari baru je ni aku rajin update :)
thanks ye nuffnang kasi earning? bersemangat la jugak aku nak tulis entry berkualiti
secara jujurnya pendapatan  nuffnang aku tak banyak sebab lack of information dekat blog ni, jarang update. kalau update pun ikut mood hehehe. una selalu macam tu, actually tujuan aku berbelog ni bukan nak duit sangat (kadang-kadang ade jugak sifat tu) aku tak obses , ni semua pembakar semangat je. sebab pertama aku pakai nuffnang ni pun sebab aku suka tengok UV aku berapa ngeh ngeh ngeh.
aku ni update pun pasal diri sendiri, pastu sedikit sebanyak pasal tips-tips yang aku tahu ,tutorial pun dua tiga ketul je yang ada .
tapi aku perasan aku ade pembaca setia sejak dua menjak ni dari moutain view california, dan bolingborok. selalu sangat aku tengok dekat feedjit. thank you eah sudi lawat, aku tahu ni mesti pelajar malaysia ni. kalau dari egypt aku dah tahu siapa, tak lain tak bukan mesti yui dari blog sesedap oren. yui ni aku kenal dah lama dah tau sejak zaman blog ni meniarap lagi LOL!.
*dan dan blog ni meniarap , ko ingat ape? baby? *
 
total earning aku taknak tunjuk, tiba masa aku cash out aku upload ya? oh by the way macam mana aku boleh lupa satu lagi benda ohseemmm ni? korang yang dah nak gerak dari pc atau lappy korang tu wait seminit.. kejap ahh.
ni nak habaq mai ade satu benda baru lah sangat bagi aku
 
 SAYS
Says. pernah dengar? aku ada akaun lama dah tapi aku jarang bukak sampai lupa password baru tadi aku reset password
SAYS ni berfungsi macam nuffnang tapi lagi senang nak dapat duit tau. korang sign up sekarang dah boleh dapat RM5.
macam mana?
 
 
sekarang ni korang beruntung sebabnya says ni baik hati sungguh nak kasi duit macam tu, korang share je dapat bayaran per click.
tahukah korang kalau nak dapat program macam ni selalunya berbayar?
tahukah korang yang SAYS NI PERCUMA SAHAJA?
 
APA YANG KORANG PERLUKAN IALAH KERAJINAN YANG UTUH DAH HAKIKI.
damn!!! dah macam iklan hape ntah hikhik
over  sungguh aku ni advertise macam tu sekali.
 
 
 
 nampak aku bukan tipu cuba baca kat kotak  di atas
macam macam cara korang boleh promote, melalui facebook,
twitter , google. nak nak korang yang famous friends sampai full , ada patblas ratus akaun lagi, jadi ambillah kesempatan yang datang menyerah diri ketika ini.
 
diulangi cara nak sign up
 
 
 
dah sign up jangan lupa isi butir diri sendiri
kang macam mana pulak nak dapat cheque atau duit ?
siapa tak tahu sila tanya una sedia menjawab
 
 
ohh ya LIKE FAN PAGE KALAU SUDI, TAK SUDI PUN SUDI SUDIKANLAH :)
 
 
 
p/s: till the next entry.
 




 
 
 
 
 


Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...