October 10, 2012

Twins mimic Daddy's Sneeze | Sneezing Twins (super cute)


 
twins ni comel kan? apesal comel sangat entah...
rasa nak cubit-cubit je kedua dua makhluk ALLAH ni.
ni kalau jumpa manusia macam aku mahu kena serangan kiss hahaha
dalam keluarga aku tak ada twins jadi probability nak mendapat twins pun kurang, lebih mengurangkan lagi bila adik beradik aku tak ada siapa yang dah khawin sebab aku yang tua, dan aku patutnya khawin dulu. DAMN! gua dah berkenan gila kat baby ni!


eh korang dah baca belum entry pasal tudung cantik-cantik dan gorgeous? kalau belum klik sini
 
 
 
p/s: melihat video bayi comel tak semestinya aku nak khawin dah, itu naluri biasa seorang perempuan :)
 
Post a Comment

HAPPY NEW YEAR 2018 & Unforgettable Moment Of 2017

hello everyone . it's been a while . selamat tahun baru semua!!!!! so for the first day of 2018 aku tak buat apa apa sangat  ju...