Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2012

kisah kerja, realiti hidup seorang aku.

AWAS ENTRY PANJANG

jikalau una tulislah cerita mengenai 2,3 hari kebelakangan ini, secara teliti nescaya boleh menang  award.*tipu je*  ceritanya begini beberapa malam lepas , una dapat phone call dari seorang kawan . kejadiannya una tengah mengunyah seketul otak-otak * tolong baca betul2, otak-otak yeaaa* dengan penuh khusyuk sambil menonton tv. pipah : hello, ni nur izzati husna ke? aku : yer ni siapa? pipah : unaaa.. ni pipah ni ..una nak kerja tak?












okay habisnya je dia tanya soalan una terus angguk2 padahal macamlah pipah nampak una angguk2 tu. sambil sekeh kepala sendiri yang dungu una pun jawab.. nak.. tapi kerja apa? *jerit satu suara* haaa tu nanti dululah eishh menyampuk je
okay. terus letak phone.. mama dengan abah masih ada di bawah so setelah berbincang sekejap  mama said yes! jadi dengan hati yang berbunga-bunga una dah buat keputusan nak pergi pada hari khamis.
pada mulanya ingat nak pergi naik bas, tapi atuk baik hati nak hantar , tapi ada perkara yang menyedihkan berlaku , atuk…

testimoni lipstik mary kay





ini adalah lipstik mary kay yang baru sampai tadi, cantik kan?
oh ya lupa kualiti gambar ni hampess ape kata kita kidnap satu dua gambar dari google nak?
kalau korang cakap taknak pun una tetap nak kidnap gak :P






ni adalah contoh pandangan luarnya eceh pandangan luar konon bahasa jangan nak berbunga sangat la..


 ni jenis pink melon      kalau dipakai nescaya bibirmu akan menjadi macam aktress sinetron indonesia gitu.. cantik kan?




contoh warna bibir setelah dipakaikan lipstik ini nampak mungil dan menggiurkan
rawr *tetibe*
tips : untuk kesan yang lebih dramatik apply foundation di bibir sebelum pemakaian lipstik ini
pakai lipliner untuk membentuk bibir.


akhir kata sila lah beli produk ini insyaalah  kepuasan terjamin
tak tahu nak beli kat mana? tanya je nanti una bagi link facebook pengedar dia
p/s: benda baik kita kongsi  

mari berbisness bersama saya

HAI!!!!  ASSALAMUALAIKUM! semua orang tahu bahawa una menganggur sekarang, dan semua orang juga tahu una suka duit. *tapi siapa yang tak suka kan? okay oleh itu una ambil inisiatif baru , una akan start bisness semula setakat ini, una dah deal dengan supplier, buat permulaan ini una tak bisness banyak barang sangat
okay apa yang una jual?
1. minyak wangi /perfume branded grade AAA
minyak wangi ini bukan tiruan, cuma patinya dikurangkan sedikit. diimport dari dubai. banyak sangat pilihan antaranya seperti dibawah ini harga setiap satu adalah rm90 include postage(masih boleh dirunding) una taknak ambik untung banyak sangat,jadi jika ada serious buyer yang nak beli , una masih boleh bagi diskaun . you trust me,i will make it easy for you so let's shop with us! :)




masih ada banyak lagi brand yang ada,una tak boleh upload semua
boleh tengok di facebook una KLIK

2. una juga menjual baju hoodie






harga rm47rm40 free postage free size -fit to xl una cuba beri yang terbaik buat customer.

disamping itu, una a…