July 5, 2012

mari berbisness bersama saya

HAI!!!!  ASSALAMUALAIKUM! 
semua orang tahu bahawa una menganggur sekarang, dan semua orang juga tahu una suka duit. *tapi siapa yang tak suka kan?
okay oleh itu una ambil inisiatif baru , una akan start bisness semula
setakat ini, una dah deal dengan supplier,
buat permulaan ini una tak bisness banyak barang sangat

okay apa yang una jual?

1. minyak wangi /perfume branded grade AAA
minyak wangi ini bukan tiruan, cuma patinya dikurangkan sedikit. diimport dari dubai.
banyak sangat pilihan antaranya seperti dibawah ini
harga setiap satu adalah rm90 include postage(masih boleh dirunding)
una taknak ambik untung banyak sangat,jadi jika ada serious buyer yang nak beli , una masih boleh bagi diskaun .
you trust me,i will make it easy for you
so let's shop with us! :)





masih ada banyak lagi brand yang ada,una tak boleh upload semua
boleh tengok di facebook una KLIK

2. una juga menjual baju hoodie






harga rm47 rm40 free postage
free size -fit to xl
una cuba beri yang terbaik buat customer.


disamping itu, una ada membuka peluang bagi student atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berniaga top up

anda boleh pilih ikut kemampuan anda

1) pakej rm30
2) pakej rm50
  3) pakej rm100

insyallah, ramai yang sudah mencuba,
top up adalah antara produk yang dicari-cari dan paling hot dan mudah diusahakan .
jika anda seorang pelajar IPTA/IPTS
ingin duit beli itu ini, tapi segan minta mak ayah
adalah disyorkan mencuba bisness ini,
sambil makan yogurt dengan kawan-kawan tu,makan keropok anda boleh menjana pendapat sendiri!

takperlu nak kerja part time di luar,sambil buat assignment pun boleh berniaga.
nak cuba tak?

okay jika anda berminat  boleh hantar message di

atau mention una di


i will reply ASAP, and if you all ada apa2 cadangan sila kemukakan :)

oh ya una ada buat 1 blog baru untuk letak barang-barang una nanti,
una akan update  kepada korang nanti








p/s: support una tau insyaallah kalau bussines ni berjaya una akan buat GA kepada pembaca setia .


Post a Comment