July 10, 2012

testimoni lipstik mary kay


mary  kay lipstik dusty rose




ini adalah lipstik mary kay yang baru sampai tadi, cantik kan?

oh ya lupa kualiti gambar ni hampess ape kata kita kidnap satu dua gambar dari google nak?

kalau korang cakap taknak pun una tetap nak kidnap gak :P






                                                                         
ni adalah contoh pandangan luarnya
eceh pandangan luar konon
bahasa jangan nak berbunga sangat la..



        ni jenis pink melon
     kalau dipakai nescaya bibirmu akan menjadi macam aktress sinetron indonesia gitu..
cantik kan?





contoh warna bibir setelah dipakaikan lipstik ini
nampak mungil dan menggiurkan

rawr *tetibe*

tips : untuk kesan yang lebih dramatik apply foundation di bibir sebelum pemakaian lipstik ini

pakai lipliner untuk membentuk bibir.



akhir kata sila lah beli produk ini
insyaalah  kepuasan terjamin

tak tahu nak beli kat mana?
tanya je nanti una bagi link facebook pengedar dia

p/s: benda baik kita kongsi 

Post a Comment