Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2019

i dont wanna be a plain jane! :/

hey guys !
diam tak diam sekarang dah pun march. march is my fav month since it is my birth month.  cuma berharap dimurahkan rezeki dari segala sudut anddddd selepas 3 bulan menjadi isteri orang baru aku sedar selama ni aku prejudis kepada orang berkhawin. Dulu la selalu aku fikir you just tukar status jadi isteri orang je. buat kerja rumah sikit sikit takkan penat. tapi tu dulu sekarang aku dah faham kenapa. yelah sebab dulu bila cousin aku berkhawin or kawan rapat aku tukar status aku selalu rasa diorang berubah menjadi manusia yang boring sebab dah taknak keluar dengan aku dah macam waktu diorang masih single. andddd sebelum khawin diorang suka pakai make up lepas khawin dan serabai sampai aku selalu fikir diorang pemalas.

NOW MAKAN DIRI!
hahahaha 
aku belum ada anak pun lagi dah guys tapi rupa dah macam apa .  this is things that i try to change for good. Nak berlawa lawa sama macam zaman anak dara (lawa ke) sebab benda benda macam ni penting untuk self confidence.
sebenarnya bila dah kh…