Skip to main content

result short sem =) dan bulu kambing

okay guys
hampir beberapa lama una dah tutup blog ni
semuanya gara2  tensen kira bulu kambing
okey oleh kerana dah berjaya kira bulu kambing
una pun bukak balik blog ni
seeeeeeeee
una bijak kan?

 



dalam kelekaan mengira bulu kambing una sempat ambil short sem calculus 2
my classmate are really superb
super pandai,super sayya eh eh XD
serious tabik hormat kepada mereka2 yang dapat A
i'm only got b-
tak ada rezeki.. ayat cover kelembapan diri :)
yelah kira bulu kambing lagi.. sampai masuk air 2 botol
FOOD POISONING  punya pasal.
esoknya pergi kelas mamai-mamai
sorry puan husna...;( tak dapat A
una terasa jugak dalam kelas tu macam una je paling lembap.
what to do?

okay case closed
sekarang una susun tangan mintak duit raya
mintak maaf kalau sebelum ni ade buat salah ke,
una manusia kan?
oka sila abaikan pengakuan una sebagai alient planet marikh hari tu
 una tipu


p/s: i know sometimes i'm quite annoyin' please let it be ya? i'm just me.. simply me :)

Comments

HaWa.. said…
Salam.
Haha kira2 bulu, lawak lah ang ni.
Kau dah usaha una, itu yang terbaik utk kau. Hebat juga tu Kalkulus II dah la susah aku tgk :)
izzana said…
haha ye ke aku hebat.. nak bangga jap boleh..? tpi wahidah jeles tau budak2 ddj tu hmpir semua A tau.. nk wat cmne kan? tkde rezeki.. huuuuuuuuuuuu T-T
Rara Farah said…
blog nie simple tapi comel...hehehe...lama tak nengok blog nie berupdate
izzana said…
@ rara i miss u badly... una tahu lame dh una tak update.. sorry dh lme x gi blog rara thank q eah.. ingat lagi kat blog bdk sewel ni..;)
Liling said…
kau orang untung laa.jawab kalkulus 2 macam makan kacang masa short sem.cuba tanya orang yang tak amik shortsem tu.Kalkulus 2 dapat berapa ? =.= Sumpah sedih !

congrats dapat B- ! =)
izzana said…
tq.. aku pun sedih jugk.. terkilan semua ade.. hmm aku thu yg kalkulus 2 korg dia tukr sekali dgn formula.. kesina korg .. xpe usaha lagi k?

Popular posts from this blog

Music and me : kenali siapa insomniacks

hello happy cracky people!  sebelum aku nak introduce korang kepada ahli group insomniacks ni , apa kata korang bukak video dekat atas ni dulu. 

okay dah  dengar cover diorang?  i know what you guys think.cool gila kan? susah nak jumpa orang boleh cover lagu blink182 ni dengan jayanya dan sesedap ini. and kalau korang perasan diorang ada tambah lirik sendiri dekat belakang.


aku dapat tahu pasal diorang ni start diorang buat cover dengan johanis sani. siapa tak kenal jo?angkat tangan? okaylah  siapa yang layan vine dekat sini dan familiar dengan viner acidgaf?
yelah acidgaf tu jo lah.

semua orang tahu jo ni suara dia sedap. come on... walaupun dia ni ramai haters sebab keseksian dia tapi please put aside those negativity. as a music lover, i appreciate her talent and selalu la jugak aku pergi layan cover dia dekat youtube. so start dari situ aku discover this group.



insomniacks dianggotai oleh
syed amir iqbal,danial,iskandar dan gavin

Tutorial Edit Video Guna Imovie

hai.
zaman instagram kini dah lebih advanced. Bila mana kita tengok ramai insta famous yang upload video mempunyai background music yang memikat hati. Rata rata golongan hipster sekarang mempunyai smartphone dan smartphone pilihan mereka samaada Samsung atau iphone.Kalau Guna Samsung mungkin tak ada  masalah nak edit video ada music tapi bagaimana jika menggunakan iphone?


semua orang tahu tahap kedekut iphone ni macam mana kan? Nak music free boleh je download. tapi tak boleh guna buat ringtone dengan mudah. Kalau pakai software iMovie nak edit video dan ada background music  Lagu kena beli kan?  kalau taknak beli  kena buat banyak kerja sikit. Step nak dapat music free for iphone yang boleh guna untuk segala apps ada disini. Click for tutorial.


Baca tutorial tu kemudian datang baca sini semula okay?

dah baca ? okay cool.

cara nak edit video ni mudah je. Mula mula..

1)  download  iMovie dan Squaready for video di apple store.




2) Masukkan video /photo yang nak diedit di iMovie



3)Kalau video k…

HANNAN MEDISPA HONEST REVIEW & GET WELL SOON MOM

hi everyone! today i'm gonna do a quick review on hannan medispa treatment. 100% genuine and this is not a sponsored post because i am not that famous, i don't really have a reader which makes my entry is just an honest review.
where is it located?  dekat twosquare pj state but in the map they stated that it is at damansara. but it is actually located  at two square.
so this is bella on her 3rd treatemnt. my cousin got a severe acne problem and pigmentation. and she is PANTANG JUMPA  kinda person. she cannot eat seafood and belacan. hopefully she gonna stop eating that for a while. since this treatment cost her a lot of money already.
so this is how the front desk of hannanmedispa looks like.

and this is the logo . looks good!


okay this is inside the treatment room. i really like every inch of this place. the decoration is very clean and air feel fresh as well. the staff were also very friendly and well trained.
bella took the 6 session of treatment which comes with a package. based on doc…