August 20, 2011

hallamak aku mana boleh jumpa dua benda ni...!!!!!!!

selamat malam,
una nak update pasal petang tadi
okay sebelum tu korang perlu memahami bahawa una ni seorang rakyat malaysia
yang kurang gemar akan nasi,oleh kerana tekak demand yang una ada ni
selalu membuatkan una kesempitan wang

sobs;(
tapi tadi una telah membuktikan bahawa
una berminat jua pada nasi yang putih bersih itu sekiranya ada

petai pujaan hati hamba
korang perlu tahu petai ni walaupun busuk,tapi baik untuk kesihatan
and kalau tak silap mengawal kandungan gula dalam darah
seeeeeee....elok kan?
and bertambah sedap kalau ade ini

sambal tempoyak ekstra nyummy


arghh meleleh air liur =-='

tadi una makan ayam masak merah,petai,ulam raja dengan gulai rebung
pastu balik hostel tadi kawan cakap tempat una makan tu masuk tv
padang mpk1

p/s; agak2 korang muka lahap una kuar tv tak? =-='

Post a Comment