August 11, 2011

teraniaya! penjahanam duit yang berjaya.!

tengok tajuk diatas?
una tahu hengkorang-hengkorang semua mesti nak tahu siapakah
si penjahanam itu?
well sudah terang lagi brspotlight


cik una la..:P

okay 2,3 menjak ni una dah berazam
kengkonon nyer nak ternak duit banyak sampai
patploh juta lemon
tapi oleh kerana perangai pisau cukur   shoppaholicnye yang tak pernah berubah
jadi terbenam la segala impian dan harapan palsu itu

itu semua  D U S TA!
cash out je semalam
mata dah liar-liar tengok pakwe hensem
eh bukan .. tengok barang2 peberet
*berani la aku cakap camtu,kang merajuk takde kesudahan
encik busyuk aku tu
hak8




nampak macam sikit
tapi bagi insan sengkek macam saya ni
hmm alhamdulillah la..

shimmering sheer blusher peach  from in2it ( xingat harga)
concelear pen rm7.00
yes boss (novel) rm20
eyebrow pencil (light brown)rm2
pixy natural white compact powder rm16
white eyeliner from mac rm7
blue eyeliner arace rm7

plus minus semua sekali
adalah lebih kurang rm70
murah2 je  tapi berbaloi la dapat semua ni

erm.. agak2 kalau mintak duit lagi dapat cacian sebakul dua ke eah?
haha terasa ingin membeli kasut raya yang oh-hensem tu..

=-="  berpeluh2 nak susun ayat ni
nak cakap camner eah?


una:mama  3 rat ma nak beli kasut nose ma.. boleh eh? *(muka manja kemain)*
mama: boleh.... tapi 4 flat sem ni ya?jangan kan 3 ratus 3 ribu pun boleh
una: T-T *menangis*


p/s; apekah jenis penganiayaan ini? oh sadis.. mama perli aku dekan pun tak pernah ... T-T




Post a Comment