Skip to main content

senyum geli geli :P

hai korang ..
 selamat malam :)
korang dah mandi? ok kantoi tak mandi korang busuk :P

malam ni una kene study kuat-kuat
kena tutup telinga dan sambil jerit2 menghalau pekikan2 bantal yang memanggil menunggu kepala una untuk beradu
yeah! i'm very critical now

tahukah anda jika una bermasalah begini,
suhu akan meningkat?
air sungai takkan mengalir
semua pun terpaku melihat kerajinan una

sebab una tak pernah serajin itu
dulu2 tu una selalu main2 ..
una main2 sampai una tak tahu nak main ape lagi dah..
tapi bila una tengok result una macam harem-lembu sampai mengucap kalimah syahadah patploh kali tengok result una yang oh bangangnya budak ni

una tak bodoh kawan2
UNA PEMALAS JE! :)
DENGAN TAK HIPOKRITNYA UNA MENGAKU

OKAY ..
perempuan macam una tak layak untuk mana2 lelaki.
they deserved for a better  girl
una  masih tak matang dengan  dunia choki2nya yang tiada kesudahan
una sendiri tak tahu macam mana una boleh kapel
seyes dalam otak una ni
cuma ade  coklat,duit,and doraemon

excuse me...
menguap jap....*spoil betulla  ..ok sambung baca balik*


cukuplah una cakap rasanya..
siapa2 yang pernah sekelas una tahu...
kegemaran una mengunyah ..
mengunyah dan mengunyah yes bebeyh

una tahu sepanjang una di kolej yang indah permai ni
ramai tak suka una
cz una berkepit 24 jam dgn bf una

nak tahu ke kenapa?
sebelum kami kapel
kami kawan baik
yer kawan baik..
kawan yang una cerita semua masalah una
kawan yang una suke usik,ketawa sama2
dia ajar una LK,una ajar dia math
una xpayah nak cover bila dengan dia
bila una tak mandi una ngaku jer ..
una tak mandi
una bukan perempuan stok lembut2 marshmallow yang oh marvellous
yang oh cantiknye! sampai meleleh air liur jejaka2
tak tak
kalau ade yang suka una kat kolej konfirm dia gila
itu je mampu una cakap

okay entry ni bukan nak kutuk diri sendiri
just nak bagitahu hakikat sebenar
so trimas sesiapa yang sudi kawan dengan una mereng ni




una suka berkawan dengan semua orang
even una nampak sombong

try la smile konfirm una senyum balik

kalau dah kenal una orang akan kata una sewel
okeyh .. una  memang sewel


be my sewel friends
i will show you my craziest part


lastly get charmed :D
2 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…