August 7, 2011

senyum geli geli :P

hai korang ..
 selamat malam :)
korang dah mandi? ok kantoi tak mandi korang busuk :P

malam ni una kene study kuat-kuat
kena tutup telinga dan sambil jerit2 menghalau pekikan2 bantal yang memanggil menunggu kepala una untuk beradu
yeah! i'm very critical now

tahukah anda jika una bermasalah begini,
suhu akan meningkat?
air sungai takkan mengalir
semua pun terpaku melihat kerajinan una

sebab una tak pernah serajin itu
dulu2 tu una selalu main2 ..
una main2 sampai una tak tahu nak main ape lagi dah..
tapi bila una tengok result una macam harem-lembu sampai mengucap kalimah syahadah patploh kali tengok result una yang oh bangangnya budak ni

una tak bodoh kawan2
UNA PEMALAS JE! :)
DENGAN TAK HIPOKRITNYA UNA MENGAKU

OKAY ..
perempuan macam una tak layak untuk mana2 lelaki.
they deserved for a better  girl
una  masih tak matang dengan  dunia choki2nya yang tiada kesudahan
una sendiri tak tahu macam mana una boleh kapel
seyes dalam otak una ni
cuma ade  coklat,duit,and doraemon

excuse me...
menguap jap....*spoil betulla  ..ok sambung baca balik*


cukuplah una cakap rasanya..
siapa2 yang pernah sekelas una tahu...
kegemaran una mengunyah ..
mengunyah dan mengunyah yes bebeyh

una tahu sepanjang una di kolej yang indah permai ni
ramai tak suka una
cz una berkepit 24 jam dgn bf una

nak tahu ke kenapa?
sebelum kami kapel
kami kawan baik
yer kawan baik..
kawan yang una cerita semua masalah una
kawan yang una suke usik,ketawa sama2
dia ajar una LK,una ajar dia math
una xpayah nak cover bila dengan dia
bila una tak mandi una ngaku jer ..
una tak mandi
una bukan perempuan stok lembut2 marshmallow yang oh marvellous
yang oh cantiknye! sampai meleleh air liur jejaka2
tak tak
kalau ade yang suka una kat kolej konfirm dia gila
itu je mampu una cakap

okay entry ni bukan nak kutuk diri sendiri
just nak bagitahu hakikat sebenar
so trimas sesiapa yang sudi kawan dengan una mereng ni




una suka berkawan dengan semua orang
even una nampak sombong

try la smile konfirm una senyum balik

kalau dah kenal una orang akan kata una sewel
okeyh .. una  memang sewel


be my sewel friends
i will show you my craziest part


lastly get charmed :D
Post a Comment