Skip to main content

senyum geli geli :P

hai korang ..
 selamat malam :)
korang dah mandi? ok kantoi tak mandi korang busuk :P

malam ni una kene study kuat-kuat
kena tutup telinga dan sambil jerit2 menghalau pekikan2 bantal yang memanggil menunggu kepala una untuk beradu
yeah! i'm very critical now

tahukah anda jika una bermasalah begini,
suhu akan meningkat?
air sungai takkan mengalir
semua pun terpaku melihat kerajinan una

sebab una tak pernah serajin itu
dulu2 tu una selalu main2 ..
una main2 sampai una tak tahu nak main ape lagi dah..
tapi bila una tengok result una macam harem-lembu sampai mengucap kalimah syahadah patploh kali tengok result una yang oh bangangnya budak ni

una tak bodoh kawan2
UNA PEMALAS JE! :)
DENGAN TAK HIPOKRITNYA UNA MENGAKU

OKAY ..
perempuan macam una tak layak untuk mana2 lelaki.
they deserved for a better  girl
una  masih tak matang dengan  dunia choki2nya yang tiada kesudahan
una sendiri tak tahu macam mana una boleh kapel
seyes dalam otak una ni
cuma ade  coklat,duit,and doraemon

excuse me...
menguap jap....*spoil betulla  ..ok sambung baca balik*


cukuplah una cakap rasanya..
siapa2 yang pernah sekelas una tahu...
kegemaran una mengunyah ..
mengunyah dan mengunyah yes bebeyh

una tahu sepanjang una di kolej yang indah permai ni
ramai tak suka una
cz una berkepit 24 jam dgn bf una

nak tahu ke kenapa?
sebelum kami kapel
kami kawan baik
yer kawan baik..
kawan yang una cerita semua masalah una
kawan yang una suke usik,ketawa sama2
dia ajar una LK,una ajar dia math
una xpayah nak cover bila dengan dia
bila una tak mandi una ngaku jer ..
una tak mandi
una bukan perempuan stok lembut2 marshmallow yang oh marvellous
yang oh cantiknye! sampai meleleh air liur jejaka2
tak tak
kalau ade yang suka una kat kolej konfirm dia gila
itu je mampu una cakap

okay entry ni bukan nak kutuk diri sendiri
just nak bagitahu hakikat sebenar
so trimas sesiapa yang sudi kawan dengan una mereng ni




una suka berkawan dengan semua orang
even una nampak sombong

try la smile konfirm una senyum balik

kalau dah kenal una orang akan kata una sewel
okeyh .. una  memang sewel


be my sewel friends
i will show you my craziest part


lastly get charmed :D

Comments

nub said…
alalala.

haha.

selamat posa eyt
Whoopz said…
lama x singgah sini.. Blog makin cantik.. Juz b urself una.. U rawks! :)

Popular posts from this blog

Music and me : kenali siapa insomniacks

hello happy cracky people!  sebelum aku nak introduce korang kepada ahli group insomniacks ni , apa kata korang bukak video dekat atas ni dulu. 

okay dah  dengar cover diorang?  i know what you guys think.cool gila kan? susah nak jumpa orang boleh cover lagu blink182 ni dengan jayanya dan sesedap ini. and kalau korang perasan diorang ada tambah lirik sendiri dekat belakang.


aku dapat tahu pasal diorang ni start diorang buat cover dengan johanis sani. siapa tak kenal jo?angkat tangan? okaylah  siapa yang layan vine dekat sini dan familiar dengan viner acidgaf?
yelah acidgaf tu jo lah.

semua orang tahu jo ni suara dia sedap. come on... walaupun dia ni ramai haters sebab keseksian dia tapi please put aside those negativity. as a music lover, i appreciate her talent and selalu la jugak aku pergi layan cover dia dekat youtube. so start dari situ aku discover this group.



insomniacks dianggotai oleh
syed amir iqbal,danial,iskandar dan gavin

Tutorial Edit Video Guna Imovie

hai.
zaman instagram kini dah lebih advanced. Bila mana kita tengok ramai insta famous yang upload video mempunyai background music yang memikat hati. Rata rata golongan hipster sekarang mempunyai smartphone dan smartphone pilihan mereka samaada Samsung atau iphone.Kalau Guna Samsung mungkin tak ada  masalah nak edit video ada music tapi bagaimana jika menggunakan iphone?


semua orang tahu tahap kedekut iphone ni macam mana kan? Nak music free boleh je download. tapi tak boleh guna buat ringtone dengan mudah. Kalau pakai software iMovie nak edit video dan ada background music  Lagu kena beli kan?  kalau taknak beli  kena buat banyak kerja sikit. Step nak dapat music free for iphone yang boleh guna untuk segala apps ada disini. Click for tutorial.


Baca tutorial tu kemudian datang baca sini semula okay?

dah baca ? okay cool.

cara nak edit video ni mudah je. Mula mula..

1)  download  iMovie dan Squaready for video di apple store.




2) Masukkan video /photo yang nak diedit di iMovie



3)Kalau video k…

HANNAN MEDISPA HONEST REVIEW & GET WELL SOON MOM

hi everyone! today i'm gonna do a quick review on hannan medispa treatment. 100% genuine and this is not a sponsored post because i am not that famous, i don't really have a reader which makes my entry is just an honest review.
where is it located?  dekat twosquare pj state but in the map they stated that it is at damansara. but it is actually located  at two square.
so this is bella on her 3rd treatemnt. my cousin got a severe acne problem and pigmentation. and she is PANTANG JUMPA  kinda person. she cannot eat seafood and belacan. hopefully she gonna stop eating that for a while. since this treatment cost her a lot of money already.
so this is how the front desk of hannanmedispa looks like.

and this is the logo . looks good!


okay this is inside the treatment room. i really like every inch of this place. the decoration is very clean and air feel fresh as well. the staff were also very friendly and well trained.
bella took the 6 session of treatment which comes with a package. based on doc…