May 2, 2015

my baby is back



selepas 2 bulan laptop kesayangan tidak berfungsi akhirnya laptop ini kembali seperti sedia kala.
kali ini aku tak guna khimat uncle x. aku guna khidmat syami. murah dah cepat siap tambah ram lagi. 
ingatkan kenangan 6 tahun bersama laptop ni terpaksa berkubur. segala kenangan indah laptop ni akan ku simpan sampai bila bila ..


jiwa makin bersemangat nak buat perubahan memandangkan lappy kesayangan dah berada disisi kematu woi asyik duduk menghadap desktop kat rumah tak dapat nak meniarap , sekarang dapat meniarap semula . hahaha

itu je aku nak cerita :D


k babai
Post a Comment

HAPPY NEW YEAR 2018 & Unforgettable Moment Of 2017

hello everyone . it's been a while . selamat tahun baru semua!!!!! so for the first day of 2018 aku tak buat apa apa sangat  ju...