December 25, 2011

result sem5 ,perasaan dan kata maaf. welcome to part 6 civilian! =D

assalamualaikum ,
dah lama rasanya tak menulis disini, sejak kekecewaan beberapa minggu lepas
terima kasih kepada semua yang sudi lawat blog ni.
THANKS! =)



mood una yang swing swing sejak beberapa minggu lepas tak mengizinkan.
tapi syukur alhamdullillah hari ini
tergerak hati nak menulis semula.
dah nak penghujung tahun 2011  dah kan?
so blog ni perlu pembaharuan sikit. muka alaf baru ngeeeeee.. :D
 header tahun baru, =)

oh ya sepanjang una tak online ni una sebenarnya dah kembali ke kuantan
menyambung semester ke 6 . cuti sudah habis brotha sista ku.

result macam mana?

alhamdulillah syukur.
tak dekan tapi ..
urm nak tengok result saya?



saya dapat 3.13 pointer
walaupun tak dapat dean list tak mengapalah
subjek yang dirisaukan sangat tu
iaitu subjek rekabentuk struktur  keluli dan kayu.
atau nama pendeknya design 1  dapat B+
masa keluar dewan tu dah fikir fail dah .
carrymark rendah sebab tu tak konfirm.


yang c- tu memang salah diri sendiri.
mungkin nampak cacat result ni tak apalah buat apa nak malu kan?
ni result saya dan ini hasil usaha saya.
tak perlu nak salahkan siapa2.
lagipun bukan senang juga nak survive dekat kolej swasta.
pelik ke? kenapa result cop UTM?
saya student franchais
belajar kat kolej swasta (ikip international college)
tapi under UTM
so nanti graduate konvo kat UTM skudai.


so semester ni harap dapat jadi dekan.
semester 6 would be last semester for me
  harap semuanya berjalan lancar amin.

subjek sem 6 ni

makmal 2
rekabentuk konkrit tetulang design 2
pengurusan projek pembinaan
hidrologi
kejuruteraan alam sekitar

dan satu subjek tambahan iaitu MUET
wajib ambik kalau nak sambung degree

wish me luck guys.

my lovely readers jom pergi blog mereka


p/s : sedang memikirkan hala tuju diri .


Post a Comment