November 5, 2015

shopping sehingga rabak.







assalamualaikum hai.


sejak padini buat sale ni memang banyak duit aku mengalir ke arah baju baju dah seluar yang swag tak ingat. aku bukan apa sebagai manusia yang selebet kekadang tu teringin la gak nak bergaya. takkan uqasha senrose je boleh cantik? aku pun nak jugak. kahkah.


sesi shopping kali ni lebih kepada sweaters and long sleeve blouse and trousers. untuk pengetahuan korang sweater yang cantik cantik tu padini buat sale tahu tak! sehelai rm39 je! gila kot. kat instashop pun jual rm50. anddd aku dengar citer h&m pun tengah sale sekarang.adik aku cakap dia beli seluar H&M rm10 je time sale. tak menangis jiwa ini?


aku telah berjaya meranapkan  rm400++ bulan ni di padini. jumlah yang maybe tak banyak bagi korang tapi banyak bagi aku. aku kaki shopping namun ini kali pertama aku rasa puas gila gila. sebab kualiti dia memang tiptop harga murah plak tu. siapa tak suka? hahaha.

aku dapat 2 helai trousers,4 sweaters,1 blouse, 1 tshirt,1 kasut dengan harga rm400++. murah kan? biasa sekarang standart sehelai baju dah rm69 la rm79 la. ni rm39 kira jimatlahh. 


memandangkan adik aku datang melawat aku , aku pun sebagai kakak yang _______ mestilah nak show appreciation terhadap lawatan adik aku tu. maka aku pun belanja la dia satu harini. hahaha

a)baik
b)bijak
c)cantik
d)comel
e)semua di atas







muka bahagia dapat shopping hahaha. 


sekarang adik aku tengah sambung degree kat unitar. semoga kau dapat 4flat setiap sem amin.dah 3 orang adik aku sambung degree? kakak dia? haritu plan nak sambung terbantut. aku teringin nak sambung TESL sebenarnya tapi tengoklah keadaan macam mana. XD

Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...