March 12, 2016

friendship never end. :)






if only i could tell you everything that happening in my life, i would.

sumpah tak tahu nak cerita macam mana. aku dah start sayang kawan kawan dekat sini . sama macam aku sayang kawan kawan dekat twelve cupcakes dulu. semua kenangan aku simpan rapat rapat walaupun masing masing dah bawa haluan masing masing.

kawan kawan sekarang rapat dah macam family. tapi semua ni sementara je.  aku rasa nak buat videolah untuk semua orang. huhu tak sabar rasanya . inshaallah towards the end of the training nanti aku akan ada video kenangan aku dengan diorang semua.




haih rindulahhhhh . rindu dekat suresh, kak pella and tika yang dah kena transfer dekat setia alam. 
cepat sangat masa berlalu . dah tiga minggu dah? training akan habis dalam masa kurang sebulan lagi. aku tak tahu nak fikir apa. maybe lepas ni kena consider pelawaan kawan kawan untuk keluar sama sama kot. 


semalam aku lepak dengan hisyam, umar, wan, zaharah , jannah and mogan. kitorang makan nasi ayam je dekat sunway mentari tu . boleh tahan gaklah.habis je kerja part time kitorang tu, kitorang terus konvoi beramai ramai dari glenmarie ke sunway.


dari kiri, umar,wan,mogan,hisyam ,zaharah and jannah



tadi habis training dekat bu9, kami kena pergi glenmarie angkat call. sebab aku naik motor aku pun followlah bebudak lelaki tu. diorang bawak laju gila. aku pun heran macam mana diorang boleh berani bawak laju laju cam tu. takpelah diorang pandai control takpe. aku memang tak reti nak bawak laju laju.
kecut perut bai.



k lah aku nak sambung study ni. esok kang exam. menganga nak menjawab. 


thank you sudi baca life update aku kalini. bye bye. ttyl loves :)

Post a Comment