March 22, 2016

life update : fasa risau




hello guys


banyak benda berlaku sampai aku tak tahu nak cerita macam mana . macam aku cakap aku start sayang kawan kawan kat sini kan? tadi ada konflik sampai aku nangis. tapi aku prefer taknak cerita sebabnya. malu pulak bila kantoi depan romzi, kak liza dengan abang qayyum, aku baru ingat nak senyap senyap je.

tapi yang tahu sebab sebenarnya benarnya . zara dengan romzi je. baik aku lupakan jela.


oh ye, tadi ada exam. aku tak dapat A jadi kena repeat. sebab aku tengah training kerja, dan kerja aku perlu faham semua sistem jadi exam ni compalsury A. tak boleh  B dan ke bawah.


so esok aku ada retest. doakan aku ye korang?
aku nak belanja gambar bebanyak tapi aku tengah tak ada mood nak menulis sangat.


cuma aku nak cerita harini kami kena buat kerja luar. best jugaklah. 


rasa teamwork tu macam mana. sayang kawan kawan aku. hmmm oh ye, esok mak kawan baik aku nak operate dekat IJN. semoga segalanya berjalan lancar ye bro. aku doakan keselamatan mak kau.
kawan aku ni boleh kata kategori tabah gak la. boleh je lagi senyum , gelak gelak. tetapi kadang kadang aku baca air muka dia aku tahu dia risau. 





eceh ko ingat buku ke una boleh baca ? 

lepas 2 minggu atau mungkin lebih awal kami semua akan di hantar sorang demi sorang ke tempat lain. after habis semua barulah boleh jumpa balik untuk final and thennnnn bye bye pulak. setakat ni aku, farid, hisyam dengan wani je pilih area klang valley. wan,umar dengan elyas pilih melaka.
zaharah pilih johor, aini probably kelantan kot kalau tak silap. hmmm aku tengah dalam proses menghasut kawan kawan baik aku suruh mintak klang valley gak. tak payah la gi jauh sangat. sedih aku susah nak jumpa. hahaha




p/s: elyas , aku tahu kau baca entry aku. tolonglah jangan stalk blog aku ni lagi please??

Post a Comment