October 5, 2016

plan hidup seorang una. eh? haha XD




 


  dua tiga harini aku busy kerja. sebab bff haku cuti. biarkanlah dia bercuti. aku tengok serabut sangat je dia dua 3 menjak ni. susah jugak jadi ketua kan. sebagai assistant yang baik (konon) kita kenalah memahami ketua kita walaupun ketua kita kekadang tu suka membuli kita sebagai contoh sorok phone kita beg kita sampai menangis, dah itu tabiat dia haha.


oh ye aku ada terfikir nak buat part time tau. sebab aku nak simpan duit bebanyak. tapi aku tak pasti tentang jadual aku nanti fix ke tak. ada perubahan ke tak. kalau kekal begitu aku rasa macam 4 hari seminggu nak buat part time tu, lagipun dia bayar agak okay jugaklah.

hmm aku tengah kuatkan hati ni. kalau aku busy dengan kerja tak adalah aku fikir sangat pasal problem aku kan kan? hmm cam best je method aku ni. haih tak sabar pulak kita. moga moga plan aku ni berjalan lancar la ye. yelah kalau sebulan aku dapat simpan 2k , 5,6 bulan dah berapa kan?



okay aku nak gerak pergi mont kiara ni. ada kerja nak kena settlekan kejap., lepastu kena balik taman tun balik. penat hoiii..

kepada kawan kawan aku yang tengah bercuti tu . tak payah up gambar sangat boleh dak?

aku jeles. aku jeles. aku jeles!! haha



k bye .
Post a Comment