click please?

June 3, 2019

Breakfasting with razaly clan 2019 (latepost)

Hi guys 👋👋
Last week on 26 may my cousins and i out for iftar together . We went to the H @ hartamas.More like
Ice breaking session since my husband tak sempat nak berbualSangat dengan my cousins. Separuh je dari kami dapat jumpaSince yang lain ada masih kecik and ada yang busy kerja.
So this is basically everyone yang dapat join



trying to selfie with a crying kid? nope!
hahaha





Yana ,her husband jabbar & their son
Zahirul 🙈

Geng mak mak ( yana,ila and kak lynn )


And this is us
  

wani and her fiance sol.

gang budak nakal zaman kanak kanak . sorang dah khawin
tinggal lagi dua. yang hassan dukung tu bukan anak di anak dia kecik lagi tengah menyusu 

Yusuf anak amir dgn kak lynn dah pandai jalan dah dia XD



family maklong cuma ila abg mir, fariz, jannah.
family arwah pakngah makngah (alfatihah) semua kecuali lokman
family aku  aku dengan fauzi je dapat join
family makuda tak ada wakil since sorang tak sihat sorang kerja overseas
family pakandak makandak pkah and wani + tunang wani


others tak dapat join since masing masing busy kita jumpa di wedding wany this october yay XD


p/s: photo taken by multiple camera so thats why quality dia macam tu
uwu 

No comments: