click please?

July 14, 2019

Why make enemy when you can make friends?





Hi guys it's been a while since my last post here.

almost 8 months menjadi wife orang and i  never 

been happier than this. We had our arguements like other couple , challenges and also they were something  happened yang i lupa nak update dekat sini. ( i thought so) before khawin haritu ada satu conflict yang i taknak cerita but hikmahnya now i dengan ex kepada suami i
berkawan baik sekarang alhamdulillah. she's married and dah seorang anak perempuan funny story is masa i cari rumah sewa dulu tak plan pun nak berjiran dengan exgf kepada husband i now we are jiran blok!!
we exchange food haritu and chat macam dah kenal lama .Now siapa kata perempuan selalu bitter dengan perempuan lain? Tak ye.tak... not me. well it is actually depend  kalau ex dia jenis gedik gedik memang takada lah aku nak berkawan baikalhamdulillah  she is NOT like that and i could see she is a devoted wife to her husbandPast is past.  and oh ye since selepas khawin ni kami jarang makan di luar jadi sis dah start rindu korean food sis.for weeks i craving for kimchi . Lagi lagi lepas tengok vlog dorothy T_T
tu la dah tahu craving layan pulak asmr tu dah kenapa una?



oh ye la rasa nak tukar la layout blog ni kepada layout lama tak mesra nuffnang layout yang ni.
tengoklah kalau rajin i tukar la jap lagi.


p/s: why make enemy when you can make friends?




1 comment:

Anonymous said...

Miss your blog!!! Fara dah balik msia! Jom jumpa 🤓