September 27, 2010

persaingan yang deman panas!

mula2 rasa kecik hati jugak..
tapi malas la..
una tahu.. una siapa..
we just have ourself
xpe2
mungkin skrg kau pndang rendah dengan aku..
tapi kau tunggu je la..
ya.. i know mungkin kau just suke tolong top student je..
heh! diorang  ade soalan bocor la..! 
duk pakat2 meniru belaka
xpe aku diam..

xberkat weyh!

persaingan perlu adil
meyh t nak tunjuk kat kau student kesayangan kau tu sebenarnya pandai ke x..
tunggu sat  no..

cheq buktikan ..
just bersabar..
kita tengok nanti final yea?
benci orang prejudis macam ni

Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...