Skip to main content

"We"(I) need a saviour -Dear Cousins

Dear Cousins........



The night is deafening
When the silence is listening
And I'm down on my knees
And I know that something is missing

Because the back of my mind
Is holding things I'm relying in
But I choose to ignore it
Because I'm always denying them

I'm a bit of a manic
When it's not as I plan it
'Cause I start losing my head
And then I get up in a panic

Remember when we were kids?
And always knew when to quit it?
Are we denying a crisis
Or are we scared of admitting it?

I don't want to know
I just wanna run to you
And break off the chains
And throw them away

I just wanna be so much
And shake off the dust
That turned me to rust
Sooner than later

I'll need a savior
I'll need a savior

It won't ever change
If you want it to stay the same
I really hate it but I know it's hard to choose
If you're chained
And when it's all you control
'Cause you've got nothing else to hold
You're getting tighter and tighter
It's getting harder to let it go
I don't want to know
I just wanna run to you
And break off the chains
And throw them away
I just wanna be so much
And shake off the dust
That turned me to rust
Sooner than later
I'll need a savior
I'll need a savior

Stand me up and maybe
I won't be so small
Free my hands and feet
And maybe I won't always fall, save me
Savior
I just wanna run to you
And break off the chains
And throw them away

I just wanna be so much
And shake off the dust
That turned me to rust
I just wanna run to you
And break off the chains
And throw them away
I just wanna be so much
And shake off the dust
That turned me to rust
Sooner than later
I'll need a savior
I'll need a savior




Bila rindu dengar lagu pun boleh menangis .
Rindu tu tak boleh nak ucap. Bila kita nak jadi macam dulu agak agak?


fadhilah,nabila, ika . Ingat tak masa zaman zaman mula mula nak up dulu? :')





Aku ingat. Korang ingat ? k bye .. sedih ni..







Post a Comment

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…