Skip to main content

Sincerelybyushawls reopening day, dan shopping bersama officemate

Harini merupakan hari yang agak gembira bagi aku kerana, aku dengan kawan kawan sepejabat aku yang dua orang tu.. si pipah dan ecah telah berjaya mendapatkan gift dari sincerelybyushawl.  Dari pagi lagi masing masing dah muka excited . Tahap excited kitorang tu tak leh nak bayang .. Dari first naik kereta, otw ke sana sampai dekat traffic light depan butik tu aku dengan pipah dok menjerit jerit umpama dirasuk makhluk halus . Butik dia taklah jauh mana, kalau dari setia alam sampai sana alah tak sampai 10 minit. Kejap je ;D. Kalau
ikut highway shahpadu tu kalau tak silap terus je, dia sebelah bangunan je dengan kedai mamak pelita tu, dekat dekat dengan RHB. Alah kalau agak agak sesat , korang pasang je la GPS :)

Yang aku pergi ni dekat shah alam bukan bangi, ni alamat dia.

SINCERELYBYUSHAWLS

A-6-2, JALAN SERAI WANGI 16F,
ALAM AVENUE,
SEKSYEN 16,
40200 SHAH ALAM,
SELANGOR DARUL EHSAN


Masa dekat sinilah kejadian jerit menjerit tu berlaku. Kemain lagi ktorang menjerit jerit.. yelah tengah berhenti dekat traffic light. Hati plak dah melonjak lonjak gembira, terkinja kinja je
masing masing dalam kereta. Tu kalau Nampak dek bakal mak mertua mesti kena reject jadi menantu . ;p 


Beratur  punyalah panjang sambil pot pet pot pet. Aku syak kitorang lah manusia paling bising .
wahhh happy betul nisa kay pegang tangan aku.. haha! jangan salah anggap aku bukan lesbo. Aku minat kat dia sejak zaman college dulu tau :D ( k muka aku buruk , salah pilih filter)


Masa masuk je terus beli cepat cepat sebab nak dapatkan free gift dia. Banyak tau free gift dia! :)
Than You Sincerelybyushawl! . Dia hadkan masuk dalam satu satu masa yerlah.. kang jadi sardine lak kedai. kalau nak naik atas bila bila pun boleh tak crowded sangat. Masa kat atas ni la terjumpa dengan nisa kay, diana danielle and tasha manshahar! :)

Ni la owner dia kalau tak silap(kalau silap maafkan saya) cute cute je orangnya. Nak ambik berkat kena la rapat rapatkan saf hehe

Tasha Manshahar comel je manusia ni! :)
Nisa Kay dengan officemate gua.


Arghh  lawa betul diana danielle ni!!!


Masa dah balik office hehe kami bertiga punya . Yang Paperbag keras ni dalam dia ada gift,
Yang kat belakang tu paperbag barang yang kami beli kat butik tu. kami  masing masing. Kami Masing Masing beli tudung dengan baju dekat situ. Dan kami berhasrat nak datang lagi nanti :)






Post a Comment

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…