Skip to main content

PAST IS PAST X HAVE SOME RESPECT!





hello guys.

dah sebulan lebih aku tak update kan? rindu blog ni. rindu nak menulis.
actually aku ada banyak benda nak tulis akan tetapi masa amat mencemburi saya.



hubungan aku dengan mr paco pun bukan lagi rahsia.dulu aku letak nama dia mr paco sebab konon konon taknak bagi orang terdekat kami tahu. tapi oleh sebab dah kantoi haritu so why not? HAHAHA

shyafiq Ashraf nama dia. muda setahun dari aku. 

FYI dia ni orang yang sama aku cerita tahun lepas. ye, dia bos aku.

aku taknak bagitahu aku kerja dekat mana and company apa. 
cukup aku cakap kitorang kerja satu company. that;'s it.

selama ni aku asyik update pasal makeup je jarang nak tulis macam ni kan. 


oleh sebab gangguan yang aku terima terpaksalah aku tukar no. dan aku buat keputusan taknak bagi no ni kepada sesiapa yang mengenali DIA (ex aku) dan kawan kawan college yang cari aku tu. aku betul betul mintak maaf. sebab selama berapa tahun sejak kita habis belajar pun korang jarang je nak call aku. 


so  it is not relevent to give out my number pun kan? any urgent matters boleh contact aku dekat facebook and twitter. 


seems selfish and apa orang kata tu berlagak? i am not. pedulilah orang nak cakap apa it is not my intention. seems evil cause nak terus cut connection like that.


mula mula kami berpisah he seems cool je .. nothing aku pun move on okay je. lepas tu dia buat perangai meroyan dia kau rasa? please respect my own personal space. 


PLEASE.

i change my number for good. it will help you to move on too. PAST IS PAST.


and ada jugak pergi komen dekat gambar yang aku post tanya is it your new bf una?

babe aku tahu kau dulu terkenal dengan mulut laser kau but PLEASE HAVE SOME RESPECT.

I TAG MY BOYFRIEND THERE AND YOU HAVE NO RIGHT TO COMMENT SUCH THINGS!!!

bitch please , kau act macam aku ni slut ke apa tukar tukar boyfriend?

ALL MY LIFE I ONLY HAVE ONE EX! ONE.


setahu aku kau je selalu tukar boyfriend sejak sekolah menengah setahun 3,4 kali mengalahkan TAYTAY (taylor swift) *tiupkuku*



lepas tu nak bising riuh yang aku bercinta  8 tahun lepastu  putus. WHAT IS WRONG WITH YOU?

it simply because kitorang tak ada jodoh. don't you get it?
kau pun bercinta sampai tak cukup jari aku nak kira ex kau..  aku tak cakap apa pun



sekarang kau usik aku . kau silap la. 


fuh lama betul aku tak marah kan. hahaha aku ingat last aku tulis camni masa zaman college dulu.

penuh dengan emotion. but it is all true. mulut orang tak boleh tutup tapi kadang kadang
kita kena beri pengajaran sikit dekat orang macam ni.



k japgi nak post benda lain pulak.

bye ttyl.

Post a Comment

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…