Skip to main content

PAST IS PAST X HAVE SOME RESPECT!





hello guys.

dah sebulan lebih aku tak update kan? rindu blog ni. rindu nak menulis.
actually aku ada banyak benda nak tulis akan tetapi masa amat mencemburi saya.



hubungan aku dengan mr paco pun bukan lagi rahsia.dulu aku letak nama dia mr paco sebab konon konon taknak bagi orang terdekat kami tahu. tapi oleh sebab dah kantoi haritu so why not? HAHAHA

shyafiq Ashraf nama dia. muda setahun dari aku. 

FYI dia ni orang yang sama aku cerita tahun lepas. ye, dia bos aku.

aku taknak bagitahu aku kerja dekat mana and company apa. 
cukup aku cakap kitorang kerja satu company. that;'s it.

selama ni aku asyik update pasal makeup je jarang nak tulis macam ni kan. 


oleh sebab gangguan yang aku terima terpaksalah aku tukar no. dan aku buat keputusan taknak bagi no ni kepada sesiapa yang mengenali DIA (ex aku) dan kawan kawan college yang cari aku tu. aku betul betul mintak maaf. sebab selama berapa tahun sejak kita habis belajar pun korang jarang je nak call aku. 


so  it is not relevent to give out my number pun kan? any urgent matters boleh contact aku dekat facebook and twitter. 


seems selfish and apa orang kata tu berlagak? i am not. pedulilah orang nak cakap apa it is not my intention. seems evil cause nak terus cut connection like that.


mula mula kami berpisah he seems cool je .. nothing aku pun move on okay je. lepas tu dia buat perangai meroyan dia kau rasa? please respect my own personal space. 


PLEASE.

i change my number for good. it will help you to move on too. PAST IS PAST.


and ada jugak pergi komen dekat gambar yang aku post tanya is it your new bf una?

babe aku tahu kau dulu terkenal dengan mulut laser kau but PLEASE HAVE SOME RESPECT.

I TAG MY BOYFRIEND THERE AND YOU HAVE NO RIGHT TO COMMENT SUCH THINGS!!!

bitch please , kau act macam aku ni slut ke apa tukar tukar boyfriend?

ALL MY LIFE I ONLY HAVE ONE EX! ONE.


setahu aku kau je selalu tukar boyfriend sejak sekolah menengah setahun 3,4 kali mengalahkan TAYTAY (taylor swift) *tiupkuku*



lepas tu nak bising riuh yang aku bercinta  8 tahun lepastu  putus. WHAT IS WRONG WITH YOU?

it simply because kitorang tak ada jodoh. don't you get it?
kau pun bercinta sampai tak cukup jari aku nak kira ex kau..  aku tak cakap apa pun



sekarang kau usik aku . kau silap la. 


fuh lama betul aku tak marah kan. hahaha aku ingat last aku tulis camni masa zaman college dulu.

penuh dengan emotion. but it is all true. mulut orang tak boleh tutup tapi kadang kadang
kita kena beri pengajaran sikit dekat orang macam ni.



k japgi nak post benda lain pulak.

bye ttyl.

Comments

Popular posts from this blog

Music and me : kenali siapa insomniacks

hello happy cracky people!  sebelum aku nak introduce korang kepada ahli group insomniacks ni , apa kata korang bukak video dekat atas ni dulu. 

okay dah  dengar cover diorang?  i know what you guys think.cool gila kan? susah nak jumpa orang boleh cover lagu blink182 ni dengan jayanya dan sesedap ini. and kalau korang perasan diorang ada tambah lirik sendiri dekat belakang.


aku dapat tahu pasal diorang ni start diorang buat cover dengan johanis sani. siapa tak kenal jo?angkat tangan? okaylah  siapa yang layan vine dekat sini dan familiar dengan viner acidgaf?
yelah acidgaf tu jo lah.

semua orang tahu jo ni suara dia sedap. come on... walaupun dia ni ramai haters sebab keseksian dia tapi please put aside those negativity. as a music lover, i appreciate her talent and selalu la jugak aku pergi layan cover dia dekat youtube. so start dari situ aku discover this group.



insomniacks dianggotai oleh
syed amir iqbal,danial,iskandar dan gavin

Tutorial Edit Video Guna Imovie

hai.
zaman instagram kini dah lebih advanced. Bila mana kita tengok ramai insta famous yang upload video mempunyai background music yang memikat hati. Rata rata golongan hipster sekarang mempunyai smartphone dan smartphone pilihan mereka samaada Samsung atau iphone.Kalau Guna Samsung mungkin tak ada  masalah nak edit video ada music tapi bagaimana jika menggunakan iphone?


semua orang tahu tahap kedekut iphone ni macam mana kan? Nak music free boleh je download. tapi tak boleh guna buat ringtone dengan mudah. Kalau pakai software iMovie nak edit video dan ada background music  Lagu kena beli kan?  kalau taknak beli  kena buat banyak kerja sikit. Step nak dapat music free for iphone yang boleh guna untuk segala apps ada disini. Click for tutorial.


Baca tutorial tu kemudian datang baca sini semula okay?

dah baca ? okay cool.

cara nak edit video ni mudah je. Mula mula..

1)  download  iMovie dan Squaready for video di apple store.




2) Masukkan video /photo yang nak diedit di iMovie



3)Kalau video k…

HANNAN MEDISPA HONEST REVIEW & GET WELL SOON MOM

hi everyone! today i'm gonna do a quick review on hannan medispa treatment. 100% genuine and this is not a sponsored post because i am not that famous, i don't really have a reader which makes my entry is just an honest review.
where is it located?  dekat twosquare pj state but in the map they stated that it is at damansara. but it is actually located  at two square.
so this is bella on her 3rd treatemnt. my cousin got a severe acne problem and pigmentation. and she is PANTANG JUMPA  kinda person. she cannot eat seafood and belacan. hopefully she gonna stop eating that for a while. since this treatment cost her a lot of money already.
so this is how the front desk of hannanmedispa looks like.

and this is the logo . looks good!


okay this is inside the treatment room. i really like every inch of this place. the decoration is very clean and air feel fresh as well. the staff were also very friendly and well trained.
bella took the 6 session of treatment which comes with a package. based on doc…