click please?

December 6, 2019

HAPPY ANNIVERSARY , 💕







hey guys semalam kan awal awal pagi  my husband dh ajak i keluar kitorang memang ada plan nak keluar sambut our anniversary awal since this saturday i kena kerja . Ya korang tak salah baca. i dah pun bertukar kerja  as usual i taknak disclose my workplace yang tahu je tahu. i baru je start last october. so far so good.
better salary packages, still two days off but rarely on weekend la cutinya. but nevermind 
umur umur macam ni tak penting sangat dah cuti weekend ke tak, lagi lagi bila kau duduk damansara/klang valley ni. all about money.

eh dimana kita tadi? maafkan saya.
initial plan dia kami nak celebrate dekat KL sahaja . nak fine dining  pada hari jumaat which is today.
tapi i ada concern sedikit nak fine dining. i tak choosy but most of fine dining i pernah pergi sebelum ni tak dapat buat i kenyang and rasa dia so so je.  so i taknak.  
so yesterday was unplanned. shyafiq ajak i keluar pergi genting premium outlet.
so we went there and dia belikan i handbag yang i suka. 
i simple je orangnya i dapat handbag colour i suka, design simple i ambik je.
so dia belikan i bag charles and keith . 
and in return i belikan dia baju dekat soda.
i believe in equality. girls jangan hanya nak dibelanja suami/tunang/bf sahaja. sesekali
belanja diorang apa yang you mampu.
Relationship ni simple je kita je buat teruk.
No need belanja iphone latest pun semata mata
For the clout or nak compete dengan kawan.
A simple tshirt pun boleh buat orang happy if dia ikhlas nak dengan 
You. 
At this age fame does not attract me anymore 
But financial freedom.
I dengan shyafiq tengah berusaha ke arah itu.



so ini our dinner semalam dekat korean retaurant yang i suka.
tak lain tak bukan b.bap. lepas balik dari gpo kami terus singgah sini




so this is me now. gemuk tanda bahagia.




so this is the person whom never fail to annoy me every single day 
but yet manage to make me stay.





spot me in this picture


i ada sedikit ucapan untuk manusia annoying di atas since dia memang suka baca blog i.
esok , 7hb 2019 kita dah setahun jadi official partner (husband and wife).

thanks for tolerating me. hahaha i know i am hard to handle at times.
i hope you understand every decision i made is for the sake of us two. 
1st year checked ....


to many years ahead !!!!


UNA MN

No comments:

HAPPY ANNIVERSARY , 💕