January 31, 2011

fara fauzini adalah kembar fara fauzana! erk =-='

hey dearie peeps!
una tak tahu nak update hape
una tengah bengong bingung
rase macam segalanya2 una dah cerita kat blog ni
ouh ya mungkin tak semua
ada sikit2 lah una tak cerita due to privacy content

sebenarnya una nak tanya sikit kat korang
una ni ada tak peluang nak jadi dj radio lepas diploma?
kat hot fm
wajib ke lulusan mascom?
ke suka2 jer janji ade bakat boleh interview?

hye saya fara fauzini .kembar fara fauzana.. eh betullah itu sy.. ok tipu je =-='

una nak slimkan badan untuk itu
una tak kejar glamour
i go for money
i need money to start my bussines
and for sure kot2 boleh jadi model part time ke
tapi itupun kalau badan tu kurus la ye
una una...
berangan2 je keje kaw
DUSH3!
whatever i prove it!
kata una dengan penuh semangat :P
iklan komersial ke..


una sebenarnya bercinta2 bercita2 
nak buat kosmetik sendiri
make up semualah
sebab bidang tu memang tengah meningkat naik sekarang kan?
una nak berjaya macam arwah sosilawati
tapi una tak nak kene bunuh =-='
ok2 contoh macam datuk ct nurhaliza la
nak buat produk sendiri
free from alcohol
dan produk yang selamat and halal

membawa konsep ringan,ringkas, tapi cantik
(ok jangan sesiapa curi konsep ni.. kalau nak bayar royalti)

una tak suke make up yang tebal
so mungkin juga produk tu nanti
inspired from etude house
tapi identiti sendiri

sesiapa yang tahu macam mane jalannya untuk una start bussines
boleh email una ye?
una nak kertas perancangan
kita kena rancang dari awal kan?
una nak  tahu first step kena buat ape.
macam mana nak berhubung dengan kilang kosmetik
una tahu semua tu perlukan pelaburan
that's why una nak rancang
dari usia una sekarang


sesiapa yang tahu please email me at:kikyvanilla@gmail.com


una taknak kerja makan gaji
una nak berniaga
asyik chinese jer berniaga
bila melayu nak maju kan?
apsal eah semenjak 2 menjak ni
blog una ni macam ahli politik hah?
ceramah je kau nyah..
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ape kaitan fara fauzini?
gambar sekadar hiasan
dia memang fara fauzana
bhahaha





p/s: manfaatkan masa semaksima mungkin ;)
Post a Comment