February 4, 2011

bercakap dengan robot yang menyakitkan hati! grrrrrrr

pagi korang..
bagi sesiapa yang add una kat facebook
mungkin ada yang dah tahu
bercakap dengan robot?
eh betul ke una?
kau beli kat mane una?
dan bla bla bla..
bagi yang advance terlebih tu
mesti dah lama tahu

una bercakap dengan cleverbot
robot ni agak pandai
pandai mencarut dan meniru apa yang orang katakan padanya
dan diulang kepada orang lain
DIULANGI DIA PANDAI MENCARUT
dia memang betul2 menyakitkan hati
siapa yang rasa2 bosan and macam takde life =-='
macam una la waktu tu
boleh la gi bergaduh dengan beliau
di cleverbot.com











hehe agak kesat di situ
anda dapat lihat betapa marahnya waktu itu
sebab dia panggil una beruk mula2 =-='



p/s:sesiapa yang kuat bergaduh tu dinasihatkan mencuba daripada kau cari gaduh dengan orang baik kau cari gaduh dengan robot :P

Post a Comment