February 2, 2011

berita gembira berita sedih !!!

pagiiiiiiiiiiiiiii
alhamdulillah dengar cerita pelajar malaysia di mesir
akan dibawa pulang
and ada satu lagi yang menggembirakan hati
una dah pandai sikit2 photoshop
lepas ni bolehlah design header cantik2
una guna photoshop cs5
dan ikut tutorial dalam youtube je
 tapi oklah
dapatlah manfaatkan sikit2
:)
una bukan ape
cuma bosan dengan header blog biasa
una ade dengar kalau nak buat flash header
buat kat aeroflash
aeroflash eah bukan aeroplane
una tak try lagi
tapi biarlah una mahir satu2 dulu
hehe
una tahu blog ni skadar blogspot
bukan wordpress
bukan website
tapi una anggap blog ni
macam rumah kecil una
una nak rumah una cantik
supaya una tenang hati melihatnya
kalau una tak letak  navigation bar kat atas ni
and una letak pic kartun kat profile
mesti korang tak tahu muka una kan?
hehe blogger yang dah lame kenal una
tahulah dulu una letak gambar
sekarang tak lagi
konon2 nak misteri la
haiya.. misteri tak ?
misteri tak?(sambil genggam penumbuk)

dan berita sedih(bagi una)
pada 7 feb una akan balik ke kampus
arghhhhhhhhhhh nyesal study jauh
tapi dah nak masuk sem 4 ni
redha je lah
orang kata take life with no regrets kan?
itu keputusan una sendiri
una takmau balik
una sayang umah una
 confirm homesick.........
mesti rindu family sobs3 T-T
una dah bese duduk umah jadi macam mem besar
rindu nak buli kucing kat umah ni
rindu nak bergaduh dengan beliau
oh bulat..
mesti kau happy kan aku dah nak balik kampus?
DUSH3!!!!
Post a Comment