February 3, 2011

little hot chick ;) and sweet moment

salam korang..:)
una tadi baru balik jumpa atuk dengan opah di kampung
sebab chinese new year ni
ada 2 orang makcik balik
so agak riuh rendah la rumah tu
dah lama tak luangkan masa dengan opah =(
tadi dapat balik kejap je
mama nak cepat ada banyak kerja
T-T rindu zaman kanak-kanak
waktu una duduk dengan opah
best sangat
opah una tak kaya macam korang
opah korang naik merc
opah una cuma ade kereta daihatsu charade tu je
nasibla jalan tadi tak jam
so cepat sampai
tadi salam dengan cousin una

nama dia adriena
nampak dia pegang duit singapore
ouh rupanya baru balik holiday
sempat pegang and dukung yaya
budak bulu mata panjang
seyes jeles ok..
dah besar nanti mesti lawa
una ade tunjuk dulu gambar dia
kat post beza simata bulat dan simata sepet
mata yaya bulat
kakak sepupu dia ni pun kalah
riena yang kat dalam gambar tu
memang pandai pose

little hot chick ;)


ni kakak dia .. cute gak kan?


Post a Comment