Skip to main content

pesanan ikhlas kepada lelaki itu =)

assalamualaikum, hai
harini una nak luahkan sikit rasa terpendam di dada , di jiwa di tangkai hati yang mula berakar akar.
haha okay cukup la ayat gaya kanak kanak spastik tu.
sejak 2,3 menjak ni una asyik terserempak dengan seseorang. kenal muka, tahu nama, cuma tak pernah bertegur jela. dia lelaki . okay cukup  setakat tu.
kadang kadang una pelik juga kenapa 'dia' ni setiap kali terserempak buat muka macam tak suka,then larik larik. una pun  macam  o.O  la
una pun tertanya-tanya dalam hati la.
 aikk apesal dia ni? aku buat salah ke? muka aku ni macam nak telan dia ke?
tapi seriously mimik muka dia macam konon-konon una ni peminat setia dia,dia konon-konon macam brad pitt .
man this entry really for you. YA  YOU. kolej kita kecik je sayang .
pusing-pusing terjumpa jugak. so kalau terjumpa selalu tak semestinya i'm hunting you. errkk gila ke? una tak pernah buat kerja gila tu lagi lagi time tengah  sibuk macam ni. semester 6 kot . nak main cak cak apelah lagi =-=' . and for you information kalau tak tahulah.  i'm taken almost since4 years ago . i repeat almost  4 years. una tak adenya nak suka orang lain. sila jangan perasan. tak ada kerjalah aku nak hunt kau, nak crush dengan kau. aku memang lah pernah ade crush tapi setakat ni dengan bintang filem tu pun filem orang putih.
i hope when i meet u again i will say this '' dont worry,i dont like you''.

it just a coincidence. aku pun nak habis, aku harap kau tidka mengulangi perkara ini kepada girl lain.jika tidak mungkin kau akan dicop sebagai seorang yang perasan. deal with it  =)
2 comments

Popular posts from this blog

Product Review : Laneige BB Cushion

Salam , hai


sabtu lepas, aku pergi ambik barang dekat rumah lama which is dekat dengan setia city mall. Mama
pulak kebetulan nak beli bb cream baru and kawan dia cadangkan beli bb cushion dari laneige .Dan kebetulan jugak cousin cousin aku pun pakai laneige ni . Sambil menyelam minum air la katakan . alang alang mama nak beli barang so kami singgah la tempat wajib lepak aku setiap minggu sepanjang aku menetap dekat situ dulu. Mana lagi kalau bukan setia city mall! Sampai je kitorang terus masuk parkson dan cari counter laneige. So mama pun dah try , mama nak beli yang whitening and moisturizing ni tapi stock dah habis! sebabkan bb cushion ni ada 2 jenis whitening and moisturizing dan pore filler untuk kulit bermasalah. dan cuma pore filler je ada stock waktu tu. Aku cakaplah kat mama, ambik jelah nanti lain kali kita beli yang lain.ini pun okay gak mama. macam aku pulak yang kerja kat situ.. bukannya aku dapat komisyen pun. hekeleh sangat!. Budak jaga counter tu senyum je .. senang kerj…

kisah benar : spirit of the coin antara seronok dan bala.

siapa yang belum tonton video kat atas boleh tengok dulu. bercakap tentang spirit coin budak-budak yang lahir sekitar 90 an mesti tahu. sebab spirit coin agak famous satu ketika dulu, sampai  macam jadi trend dan "kebanggaan" budak-budak sekarang tak tahu mungkin, sebab sekarang orang main gadjet je.jadi sekarang ni apa yang aku nak cerita ialah realiti dan kisah benar dari pengalaman aku sendiri. waktu zaman kanak-kanak aku, aku pun teruja nak main benda ni, sehinggalah satu ketika sepupuku balik  bercuti di kampung, aku memang 24/7 di sana sebab aku tinggal dengan opah. kami rahsiakan dari parents, aku ''pinjam'' duit syiling lama opah, dimana bentuknya lebih kurang macam video kat atas ni. opah tak tahu pun aku pinjam sebenarnya
masa tu petang, kami rancang nak main di tengah malam dimana semua orang dalam rumah tu dah tidur. rumah opah aku ni, dua tingkat bahagian bawah besar dan selalu guna,bahagian atas jarang. untuk pengetahuan korang dekat atas tu ada sa…

Pengalaman membeli dari Goshop 2

assalamualaikum , hai 
haritu aku adalah belikan magic saw set untuk atuk aku sebab dia teringin benda tu.(rujuk entry ini)aku order 25 mac and barang tu sampai on my birthday which is 27 mac  1991 wohoo. esoknya atuk terus datang rumah aku ditemani cousin aku untuk ambik barang dia tu. oleh sebab dia berpuas hati dengan servis dari goshop ni tadi dia dengan senang hatinya nak  order item lain plak. sebagai cucu mithali *konon* aku pun tolonglah belikan . kali ni dia nak chefline chocowine frying pan. harga dia tak mahal pun rm 299 termasuk Gst and dia ada 5 pan . Free delivery lagi tu.


so apa tunggu lagi pergi beli cepat!  :D










macam biasa kalau nak order sign up dulu kat website senang sikit nak trace barang . bila post bila sampai. previous item aku beli gdex yang hantar dapat je tracking number aku boleh track terus and service dia memang cepat. tapi lebih baik jangan expect melampau lampau kau bagilah masa dalam 2,3 hari . inshaallah sampailah barang tu. :D

P/s: ini bukan entry berbayar…