January 1, 2012

tahun baru dan twitter?

selamat tahun baru semua  =)
tengok tajuk di atas ada rasa pelik?
kenapa twitter? kenapa bukan facebook?
kenapa bukan myspace ?
jawapannya ? semua orang pun tahu ramai dah beralih ke twitter semenjak dua menjak ni walaupun twitter ni dah lama juga ada .
adatlah tu bila facebook bosan twitter jadi sasaran.


una dah buat twitter ni sejak tahun 2009 lagi.masa mula2 tu biasa tweet dengan artis je =-=' sebab kawan tak ada twitter.
tu pun artis indonesia siapa kenal bayu kusumanegara . yeah yang tu la. haaaaaaaa

yang ni.




okay una tegur dengan kawan baik dia namanya lindhy
so macam tu la semuanya bermula
lama2 una ada kawan baik sendiri di twitter

antaranya
hans affens



faten monoko



dan untuk pengetahuan una di kolej sebenarnya agak kurang mengenali orang2 lain kecuali yang sama kos yang pernah satu kelas tu saja.

so dekat twitter ni una dapat kenal budak2 satu kolej walaupun tak pernah bertegur satu kali pun di dunia nyata .=-='

lilinghemomo
hazwanhamzah
nur seri imar
ashanadzri(ini pernahlah jugak tegur)
jamalhayat

dan budak kelas yang dulunya tak rapat
una ni gila kat social network je kat dunia luar payah sikit nak
mula sembang apa-apa  errrrrr malu mungkin

farhanah rosli
irfan iman
onchair
nur ain
liyana radzi
qawiem qui qui


bila kita kenal ramai orang macam-macam yang kita belajar tentang kehidupan secara tak langsung .
antaranya yang kita dapat belajar ialah bahawa hidup ni bukan seperti  tekan button on di mesin basuh , tetapi hidup adalah satu cycle
what goes around comes around okay?
so be nice , get on the tracks and  be grateful .
thanks ALLAH in 2012 i'm still alive.
Post a Comment