January 5, 2012

rasa sedih =(

2012 yang suram sepatutnya rasa gembira bila nak habis ni tapi sekarang una rasa kegembiraan tu semua macam dah terbahagi 5. lepas ni akan berpisah dengan kawan-kawan ada utara ada selatan ada timur ada barat dan ada juga bukan berasal dari semenanjung. mestilah rasa sedih bukan senang nak jumpa balik
pengalaman belajar di kuantan ni banyak sangat . pahit manis sepanjang belajar dekat sini sentiasa una catat dalam blog usang ni. dan yang turut menyedihkan una akan berpisah lama dengan yang tersayang.taktahulah macam mana nanti nak biasakan diri bila dia tak ada. walaupun sem 6 baru je mula tapi sedih tu dah una rasa.kita tak tahu apa yang akan jadi nanti tapi una cuma mengharapkan yang terbaik dalam hidup una sekarang. masa cepat sangat berlalu kadang-kadang bila pandang muka sorang -sorang una akan rasa nak menangis.
kadang-kadang ada orang nampak una macam tak friendly tapi sebenarnya una malu, malu nak tegur orang .
tiba-tiba rasa nak menyanyi pulak

pertemuan perpisahan adat manusia biasa..

Post a Comment

FENTY BEAUTY BY RIHANNA REVIEW

           hi guys harini aku nak update sikit pasal satu make up brand yang tengah hot giler diperkatakan masyarakat umum. tak lain ...